Описание: Лорънс Талбот е благородник, принуден да се върне в семейното имение, след като брат му изчезва.
Преди години, след смъртта на майка си, Талбот е напуснал родния си дом и се опитал да забрави трагедията, но молбите на годеницата на брат му го принуждават да се върне.
След като се вижда с баща си за първи път от години, Талбот започва да издирва брат си… и открива собствената си ужасяваща съдба.
Нещо тайнствено и кръвожадно избива селяните и Талбот не е единственият, който разследва случващото се. Мнителен инспектор от Скотланд ярд също се вълнува от случая.
Oficial Trailer:
Trailer 2:
Заглавие: Re: Филм: The Wolfman (2010)
Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 11:43 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
ще се гледа непременно.... Хопкинс нещо се беше позагубил от екрана ... а и Дел Торо играе добре (особенно в The Hunted ...) .... та ще се гледа... а и да видим агент Смит как ще се представи и той...
П.п. само дето тука върколака нещо не е добре направен ама... можеше малко да се постараят...
_________________ "Do or do not. There is no try." - Yoda
Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 6:58 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Всъщност образа на върколака беше много добре представен; големи космати крака и ръце, едра фигура и т.н. Дел Торо добре се представи-наравно със Антъни est. Гледай го и ще видиш
Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 2:47 am
Pinko
Разбрах че върколаците са ги направили максимално близки до първият или поне предишният филм , та затова и Антъни Хопкинс ми приличаше мнооого на Чубака в един момент Хареса ми филма , да към средата предположих какво ще стане, само за инспектора не бях сигурен, но към края и това се загатна и стана май точно както се очакваше - както и да е стреснах се на няколко пъти, но най-готиното беше че до последно си мислех че ще гледам екшън или някакво по-леко , а това падало към ужасите - така де , не ги обичам много тея филми , обичам да се смея като ходя на кино или екшънче нещо ама пак с 1-2 лафа забавни. Яд ме е за индиеца само надявах се да има по-голяма роля и да го покажат като някоя машина срещу злото или нещо такова - първата ми идея като го видях беше 'А капитан Немо от лигата на необикновенните' , а лапенцето за което споменаха ми приличаше достатъчно много на ам гъл , поне като идея
А да така и не мога да се сетя в момента името на оригиналния филм, но ми казаха че Бенисио дел Торо бил близък като визия с героя от първия филм.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения