Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм: The Salton Sea / Соленото езеро (2002)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 12:32 am 
Аватар

Изображение

# Режисьор : Ди Джей Карузо

# В ролите : Вал Килмър, Винсент Д`Онфолио, Луис Гусман, Дебора Кара Ънгър, Дъг Хъчисън

# IMDB : Link

# Държава : САЩ

# Резюме :
"Соленото езеро" - интригуващ...зашеметяващ сюжет

Тя е на грешното място, в грешното време и това се оказва краят й. Съпругата на джаз музиканта Дани Паркър е била убита, а Дани е бил безсилен да го предотврати. Сърцето му е разбито, той се потапя в бездната на наркотиците и се сдружава с най-отчаяните отрепки на Лос Анжелис. Или може би не? В света на Дани нищо – най-вече той самият – не е каквото изглежда.

Измама, лицемерие и пороци… нишката на мистерията се оплита в СОЛЕНОТО ЕЗЕРО. Талантливият екип, който стои зад този феноменален трилър- режисьорът Ди Джей Карузо, продуцентите Франк Дарабонт и Ерик Ла Сал пренаселват сценария на Тони Гейтън (“Убийство по учебник”) с множество символи. Изпълнението на Вал Килмър, в ролята на Дани, е впечатляващо. Той е човекът, оцелял сред морето от отрепки (Винсънт Д`Онофрио, Антъни Лапаля и др.), който живее на ръба с единствената мисъл - да отмъсти.

Един от най-добрите филми на Вал - Наистина зашеметяващ сюжет има филма 9/10

-------------------------------------------------------------------

Последна промяна Johnny Cage на Чет Ное 05, 2009 9:06 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие: Re: Филм: The Salton Sea / Соленото езеро (2002)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 12:41 am 
Аватар
*

Не е лош филмец, но е в средната класа филми.

5-6/10

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 12:48 am 
Аватар

Докато търсех в търсачката за филма попаднах на твое мнение и мислех,
че ще драснеш по прилежен коментар за филма. Все пак това е един от най-тъжните филми, който си гледал 5/6 не е ли малко слаба оценка? :? Не го приемай като заяждане, щот нямам намерение да се заяждам, само питам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 2:00 pm 
Аватар
*

'Ми, аз помня, че съм го писал сред тъжните филми, защото историята е интригуваща, но не съм впечатлен от начините, по които е представен филмът. Пък и съм малко критичен към филмите и оценките, които им давам. Смятам, че по филмите има много излишен пълнеж, който често е символичен, и посредством характера на някой човек - пълнежът или се харесва или не, човек може да види нещо, което всъщност не споменават, това нещо може да е на религиозна основа, може и на нещо друго, а това като цяло влияе на оценката им за филма. Една приятелка ме нарече пълен глупак, защото не съм бил разбрал нищо от края на "Лабиринта на Пан". Въпрос на вяра е да приемеш някои неща, когато няма абсолютни доказателства каквито има за физическите неща във вселената. Дори във физиката има неща, които не са абсолютно доказани и се приемат на вяра. В случая аз съм виновен, защото не съм казвал, че вярвам в прераждането на душата - и съответно не съм казвал, че не вярвам.

Ето какво съм дал за Соленото Езеро преди време.

User Rating:
7.1 = 14,022 votes

Your Rating:
7/10 (delete | history)

Сега бих му дал 6.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 6:16 pm 
Аватар

Много ми хареса филмът ! Вал Килмър беше добър , дано пак да се вкара в правилния път. Doc holiday :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]