*избуш* Сериала с главно С, а да не е споменат тука....вашата кожа Земи тоя fangirl powah ся
"Aaah I've always wanted friends like these!"
Изобщо няма да си играя да ви търся изсмукано от пръстите резюме из нета - познавате ги - капризната и глезена Рейчъл (Дженифър Анистън), невротичната Моника (Кортни Кокс), ексцентричната Фиби (Лиса Кудроу), добродушно-глуповатият и вечно гладен Джоуи (Мат Лебланк), шегаджията Чандлър (Матю Пери) и "професорът" Рос (Дейвид Шуймър). Всъщност заслужават доста повече от еднодумно описание, защото имам чувството, че чрез тяхното привидно повърхностно ежедневие, сериала успява да се загнезди адски сериозно поне в моето съзнание, за вашето не знам, ама да си кажа честно и не ме касае толкова. Няма значение какво се е случило, този сериал винаги ще ми оправи настроението, винаги ще ме накара да се засмея и да се почувствам по-добре, винаги ще съпреживявам с героите всичките им глупости и драми. Сериала е адски наивен....но и адски чаровен именно заради това. Това, което винаги ми е правило впечатление е, че тука и шестимата са супер балансирана групичка и няма как да си нацелиш любимец (нищо, че най-много симпатизирам на Чандлър XD), всичките са имали егати абсурдните моменти и са ме чупили от смях. Ако някой е на подобно мнение или много иска да се заяде с моето, правейки се на вечната контра и рисувайки си мишена на задника - заповядайте. Като бонусче оставям и това http://vbox7.com/collection:496419
Поне 3-4 пъти съм изгледал всичките сезони и мога да кажа, че без проблем ще ги изгледам още толкова пъти.Това е сериалът, който никога няма да ми омръзне.Хуморът е много добър и винаги ми е забавно да гледам всеки едни епизод, макар и да знам как се развива действието.Мисля, че българският дублаж е много сполучливо направен и го предпочитам пред оригинала на англйиски език. Като малък много го мразех този сериал, когато го въртяха по БНТ в "Часът на Уорнър" и вместо "Стъпка по стъпка", даваха него
А така....???!!! Нямало е тема досега! И таз хубава!!! Но въобще не бях забелязъл, иначе досега да съм отпрал аз тема, но както и да е.
Вярно, че този сериал е нещо ВЕЛИКО. Просто няма епизод, на който да не съм се ухилвал. Сякаш уникалната симбиоза между актьорите още повече подпомага смешните ситуации. Въобще ми е от любимите евър. Всъщност в самото начало не го гледах. Някой епизод ей-така мервах. Но после като го загледах, ей-тогава вече ме хвана тотално. Даже по едно време си циклех заглавната песничка.
Лигаво,прехвалено,ЪНфъни,скучно,идеален за средностатистическия селянин Само Джоуито правеше малко смях в някое серии,но като цяло си остава един от най-тъпите комедийни сериали Да не говорим,че с тия връзки между ,,приятелите" мяса повече на Перла,отколкото на комедиен сериал
E не съм му голяма фенка, но съм го гледала много преди. По BTV нямаше много такива сериали когато го излъчваха.
Спойлера:
evip написа:
Лигаво,прехвалено,ЪНфъни,скучно,идеален за средностатистическия селянин Само Джоуито правеше малко смях в някое серии,но като цяло си остава един от най-тъпите комедийни сериали Да не говорим,че с тия връзки между ,,приятелите" мяса повече на Перла,отколкото на комедиен сериал
Велик сериал <3 Гледала съм го два пъти целия и безброй пъти още по телевизията отделни епизодчета...
Макар да съм съгласна, че бг дублажа е един от малкото, които наистина да стават за нещо и да са конкурентноспособни на английските такива, все пак: английски > български. Овердуб никога не би могъл да изрази емоциите, както сстудиен такъв, колкото и да е добър
Иначе героите... Всички си ги харесвам много xD Ама Фийби е уникалния пич, шапка й свалям просто. Супер мега якото хипи, заливаше ме от смях, особено с песните си И самият сериал си имаше и сносна история, а не само да е върви, колкото за смешките. Не помня дали ме е разревалва, но сигурно xD Доколкото знам тази година излиза филм, ма де да знам, може да се бъркам... Ама май не, така чух, то още от 2 години се говори за 2010... Ще си чакам xD Заслужава си ^^
Продължението "Джоуи" също бе хубав сериал, ама го спряха твърде рано. И следователно завърши едно никакво и незадоволяващо. Ама то и Джоуи остаря вече за тези работи xDD Между другото, дъба му е ОТВРАТИТЕЛЕН, но какво ли да очаква човек от Нова телевизия >>
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Евъргриин Най-яките лафчета и моментни шеги спрямо ситуацията. Особено от страна на Чандлър. Но трябва да си се гледа на английски, не може да се докарат някои лафчета. Макар, че става и преведено. По-добър и неомръзващ комедиен сериал едва ли има. Любим на маса народ и поколения. Към края и мен ме хвана яд, че твърде много се оплетоха връзките и никога не съм се кефил на романтично-драматичните епизоди. =/ Но всички останали са върха!
Ахахаха. Как ме кефише тоя сериал, просто не е истина. Всяка вечер го гледах по Бтв, независимо от това дали имах нещо друго да правя или не. А, да, Джоуи ми беше фаворита.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 85 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения