|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Reaper ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 03, 2010 8:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13853_1542026166.jpg) |
saber_rider |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Резюме:
През целия си живот Сам се е чудил защо неговите родители са му позволявали да върши всичко и не са му се карали за нищо - нито за спорт, нито за училище, нито за кариера, а на брат му Кийт - обратното. Сам решава да не посещава повече колежа, избира си ужасна работа и хаби по-голямата част от времето си, залисан в някоя видео игра. Всичко се променя в живота на Сам, когато става на 21. Разбира, че родителите му са продали душата му на дявола, преди да бъде роден. Сам трябва да бъде ловеца на духове на Сатаната и да преследва всички души, които са избягали от Ада.
Режисьор: Кевин Смит
В ролите: Рик Гонзалес, Брет Харисън, Тайлър Лабин, Миси Перегрин, Рей Уайс, Валери Рай Милър
Държава: САЩ
Година: 2008/2009
Сезони: 2
Жанр: Комедия, Фентъзи, Драма
---Аз бих казал, че това е един много готин, забавен и свеж сериал. Мисля, че би се харесал на всеки и че е един от малкото сериали, които са ми харесали много и на моменти са ме пълнили на макс.Напомня ми на Supernatural, само дето не e ужаси, ами комедия.Историята от части се препокрива - пак има ангели, демони, ад, Дявол и т.н---
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Reaper ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 03, 2010 11:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38479_1264295186.gif) |
*Rory* |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Supernatural винаги ми е бил супер клиширан ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . "Жътварят" е хиляди пъти по-добър, много по-духовит и забавен, а персонажите няма как да не ги заобичаш. Особено Сок ^^. Който не го е гледал, да почва.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|