|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Музика: Krypteria ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11239_1252826375.png) |
SwEeT`InsAnitY |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 08, 2007 3:31 pm Мнения: 49 Местоположение: Veliko Tarnovo
|
На мен ми бият на поп ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но ги харесвам.
_________________ You lift my spirit, take me higher, make me fly, Touch the moon up in the sky, when you are mine, You lift me higher, take my spirit, make it fly, Where all new wonders will appear. Last.FM Myspace
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика: Krypteria ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 05, 2011 10:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Абе има готини песнички,но не са ми любимци.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика: Krypteria ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 6:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Това,което изслушах не ми направи голямо впечетление.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика: Krypteria ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 04, 2012 1:14 am |
Mihi-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
На мен ми допадат. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Особено гласа на вокалистката.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|