|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Blow / Дрога ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 12:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Blow Description: Едно обикновенно момче-Джордж Юнг израства в борещо за оцеляване семейство в далечната 1950. Неговата майка и баща му се опитват да направят живота на семейството по-лесен,но нещата отиват надолу докато накрая всичко се разпада. Джордж не иска същото нещо да се случи на него и приятелката му, затова през 1960, започва да продава марихуана.През 60те прави голяма сделка в Калифорния и попада в затвора където научава за чудесата на кокаина. След като го освобождават той започва да се занимава с белият прах и натрупва огромно богатство което впоследствие му се отплаща със солена цена !Страна: САЩГодина: 2001Времетраене: 124 минутиЖанр: Драма, Биографичен, КриминаленВ ролите: Джони Деп,Рей Лиота,Пенелопе Круз,Франка Потенте,Рейчъл Грифитс,Мигел Сандувал Режисьор: Тед Дими Допълнително : През 2001 е номиниран за World Soundtrack Award на World Soundtrack Awards.
През 2001 е номиниран за Crystal Globe на Karlovy Vary International Film Festival.
През 2002 е номиниран за CDG Award на Costume Designers Guild Awards.
През 2002 е номиниран за MTV Movie Award на MTV Movie Awards.
През 2002 печеили Prism Award на Prism Awards.
През 2002 е номиниран за Razzie Award на Razzie Awards. http://youtube.com/watch?v=19MvJp5FaHg - Трейлъче ^^"Where did you get this stuff ? " "Columbia .... " "I Can't Feel my face" Относно филма ; ) Може би в това е любимият ми филм с Джони Деп : ) В началото преди около 2-3 години по hallmark го пускаха много чесно и все го хващах ту в началото,ту в края и никога не го бях гледал От-До ; ) та седнах един ден и го изгледах целият : ) тааа останах наистина много изненадан : ) Много хубав филм..особено като се има предви,че е по действителен случай : ) Също така просто много ме радва това как Джони-то успява да се впише в всяка една роля просто на 100% ^^ 8/10 лична оценка ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 12:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8286.jpg) |
allinyourhands |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Бях си писал мнението в някакво ЛС..момент.
Цитат: За филма мога да кажа ,че ме шокира това,че е по истински случай.Наистина си заслужава...В началото започва като лека наркоманска комедия,според мен това е първата смислова част.тя никак не ме впечатли.Нататък обаче жанра преминава в драма и е изключително добър(получава се градация,животът на героя се съсипва все повече);напълно го препоръчвам.Като се има пред вид,че не съм фен на Джони Деп...
В общи линии това бях писал..Не е филмът на филмите.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 9:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Още ме е яд, че не съм го гледал. Много беше як филма, но по едно време не ми тръгваше и така и не го дръпнах да го гледам. Но все пак Джони Деп... трябва да се гледа...
Цитат: (получава се градация,животът на героя се съсипва все повече)
Във всяка такава драма се описва такова нещо. Дори не за наркомани. Така че нещо не харесвам в тоя коментар. Така де - ще го гледам и ще го видя...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 10:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
На ролите на Деп май не им върви... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Играе постоянно некви каръци... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Попада в ада, дете му реже гърлото, попада на жена, която се опитва да се обеси с чорапогащник... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Рулира!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 5:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22352.jpg) |
Kaelyn |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Аз принципно не си падам по драмите, но този филм е наистина много добър.
Цитат: KoCTeH: Джони-то успява да се впише в всяка една роля просто на 100% ^^
Присъединявам се.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Blow / Дрога ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 1:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ИТС АЛАИВ я и аз да изкопая нещо на 2 години (мисля че когато темата е от тип филми и на 5 г се тая :3 )
гледах го и останах разочарован. брачет ми с такъв кеф ми го препоръча че сърце не ми даде да го оплюя пред него вместо това му препоръчах ПО ХУБАВ филм, който има по добро овладяване на скрин плея от блоу - Гуудфелъс -някой иска да стигне до върха, прави го, времената се променят и пропада. цакат го, хваща го полицията и да да т.н...
само че в блоу времената не просто се променят - за наркотиците няма времеви линий. те могат да се взимат сега и след 100 години(докато в гуудфелъс времената се промениха и вече нямаше място за ганкстери от техния вид) просто...главния герой в блоу е такъв....кретен. 3 пъти го хвана полицитята 3 проклети пъти и не си зе поука, твърдоглав смотаняк вкара си парите от дрогата в банка ??????????????????????? да ги беше дал направо на полицията да му ги пази. ОБЕЩА НА ДЪЩЕРЯ СИ ЧЕ ЩЕ СПРЕ, и пак се осра. дори да беше почнал работа в закусвалня тя щеше да си го обича :3 той нямаше никакво право да халюцинира за нея накрая, кретен. гледах интервю с истинския Джордж. той се смееше че хората са толкова податливи да се кефят на тоя филм и да му дават пари като го купуват, не вярваше че малоумщината му се превърнала в толкова популярна история. няма да забравя тая скрита усмивка докато си пушеше цигарата гад ><
като цяло филма е под средното ниво на моя вкус. направо "блоу" яко
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|