Премиера в България: 05.08.2011 / Световна премиера: 04.08.2011
Описание: Възходът на планетата на маймуните е напълно нова проба върху една от най-обичаните поредици на студиото. Компанията за визуални ефекти, носителка на "Оскар", УETA Дигитал (WETA Digital), виновни за главозамайващите технологии, развити за „Аватар”, ще обработва за първи път в историята на филмовата поредица, реалистично изглеждащи маймуни, а не облечени в костюми актьори.
„Надигането на Маймуните” е история за едно начало, в най-прекия смисъл на думата. Действието се развива в Сан Франциско, наши дни.
Филмът представлява реалистично-предупредителна история, смесваща научна фантастика с истинската наука, където експериментите на един човек с генното инженерство, водят до развитието на интелект при маймуните и началото на война за надмощие. Trailer:
Последна промяна Johnny Cage на Нед Авг 14, 2011 9:47 pm, променена общо 3 пъти
Заглавие: Re: Филм: Rise of the Planet of the Apes (2011)
Да споменем също, че и Анди Съркис, дето игра Ам-Гъл и Кинг Конг, тук ще играе водача на армията от маймуни. Аз съм фен на първите два филма от края на 60-те и на римейка от 2001 и задължително ще очаквам премиерата.
Добрееее. Изглежда интересно. Дали този път маймуните ще сритат задниците на хората? Извънземните не успяха стотици пъти, Земята се опита безброй пъти, Роботите се справяха щогоде добре и сега може би най-накрая маймуните ще премажат хората... Неееееееее.
_________________ True evil is silent.
Публикувано на: Вто Май 24, 2011 1:02 am
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Добрееее. Изглежда интересно. Дали този път маймуните ще сритат задниците на хората? Извънземните не успяха стотици пъти, Земята се опита безброй пъти, Роботите се справяха щогоде добре и сега може би най-накрая маймуните ще премажат хората... Неееееееее.
Драконе, отново пишеш глупости...ако беше погледнал инфото щеше да ти стане ясно,че тоя филм ще е предистория на ''Планетата на маймуните'' за к'ви извънземни и роботи бръщолевиш само ти си знаеш......
Не чета инфото, че пак ще бъде глупаво да гледам филма, все едно не ми стига трейлъра. Ъъъъ не си ли забелязал, че филмите от този тип са ние (хората) или другите (маймуни, роботи, извънземни и т.н.)? На коя планета? Доколкото помня бяха две (не не говоря за два филма).
_________________ True evil is silent.
Публикувано на: Съб Май 28, 2011 12:45 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Абе аз доколкото помня от книгата маймуните са изтепали хората и малкото оцелели са нещо като домашни животинчета. Въпроса беше добрите срещу лошите маймуни. Естествено добрите печелят с помощта на нашия и оцелелите хора имат някъв шанс за развитие. Така че предисторията е ясна от самото начало. Все пак сигурно ще има ефектчета...
Публикувано на: Нед Авг 14, 2011 9:17 pm
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
За вас не знам, ама аз на филма се изкефих от сърце и душа... Цезар ме съсипа просто. Имаше един-два доста малоумни момента, но като цяло нещата си бяха доста добре направени, но си крещи, че ше има втора част.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 4:15 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Ем то при толкова позитивни отзиви защо да не направят продължение? А и да има, със сигурност ще се различава доста от оригиналния сюжет (не че съм ги гледал старите филми че да знам де ).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения