|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 5:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Created and produced by Alan Ball / Алън Бол Жанр: Фантастика, Драма, Ужас В ролите: Ана Пакуин, Стивън Мойер, Сам Трамел, Раян Квантен и др. Държава: USA / САЩ IMDbОфициален сайт - 1ви сезонОфициален сайт - 2ри сезонПреди няколко години след като японски учени (има си хас да са някакви други) правят пробив в синтезирането на изкуствена кръв, вампирите обявяват съществуването си публично и вече не са просто чудовища от митове и легенди. Основното приложение на новосинтезираната кръв става напитката Tru Blood. За нещастие не всички безсмъртни искат да променят навиците си и обществото все още се страхува от тях... и то с право - няма нищо по-добро от оригинала. История на сериала се върти около младата сервитьорка Суки Стакхаус, брат й Джейсън, най-добрата й приятелка Тара и шефът й Сам. Суки, в целия този объркан свят, има дарбата да чува мислите на хората, което повече й вреди отколкото помага; и една вечер в бара, където тя работи, влиза Бил Комптан - 173 годишен вампир, дошъл обратно на някогашното си местожителство търсещ човешкото в себе си. В стечение на обстоятелствата тя го спасява от сигурна гибел и това променя коренно живота и на двамата Opening (цепи мрака от всякъде) Не се препоръчва за лица под 16 годиниЕдин от любимите ми сериали и сред най-добрите от край време според мен. Идеите може да ви се струват изтъркани - вампири, телепат и т.н., но ако не сте го гледали до сега, му дайте шанс. Сериалът има невероятен чар и е много пристрастяващ. Различен е от всичко друго с вампири, което съм гледал и определено не е за изпускане
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 10:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Много тъп сериал, ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) такава простотия не съм срещал никъде ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) имаше един епизод в който една жена минаваше покрай едно гробище и по едно време от земята излезна някво грънясало ''зомби'' ли е к'во е не го знам и оная почна неква да крещи и..>> Много маумен сериал, който още не го е гледал... ДА НЕ ЗАПОЧВА!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 10, 2009 12:27 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Breaking Bad > True Blood
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 2:46 am |
flssdd |
|
|
Johnny Cage написа: Много тъп сериал, ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) такава простотия не съм срещал никъде ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) имаше един епизод в който една жена минаваше покрай едно гробище и по едно време от земята излезна някво грънясало ''зомби'' ли е к'во е не го знам и оная почна неква да крещи и..>> До сега в сериала не съм видял нито "зомбита", нито изнасилвания, камо ли изнасилване от зомби. Да, има доста секс сцени, които обаче са на доста заден план. А пък и как може да съдиш по 2-3 рандом момента, дето не са ти допаднали и айде бил тъп целия сериал. Ако обаче си почнал да го гледаш (в което ме съмнява) и тогава не ти е харесал, поне дай един коментар като хората кое и защо, не кво къде станало и вече било всичко маумно. Извинявай, ама бахти и изказването
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 2:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
На мен лично ми харесва, не ме натоварва и минава между другото, само взе да ми писва от главните герои Sookie & Bill. Едни и същи глупости - карат се, после се търсят, а между другото се йебат и така в затворен цикъл. ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Хм, малко странична информация - та тия главните хубавци този месец са се сгодили след година връзка.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 9:38 pm |
Johnny Cage |
|
|
flssdd написа: Johnny Cage написа: Много тъп сериал, ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) такава простотия не съм срещал никъде ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) имаше един епизод в който една жена минаваше покрай едно гробище и по едно време от земята излезна някво грънясало ''зомби'' ли е к'во е не го знам и оная почна неква да крещи и..>> До сега в сериала не съм видял нито "зомбита", нито изнасилвания, камо ли изнасилване от зомби. Да, има доста секс сцени, които обаче са на доста заден план. А пък и как може да съдиш по 2-3 рандом момента, дето не са ти допаднали и айде бил тъп целия сериал. Ако обаче си почнал да го гледаш (в което ме съмнява) и тогава не ти е харесал, поне дай един коментар като хората кое и защо, не кво къде станало и вече било всичко маумно. Извинявай, ама бахти и изказването Явно ти не си в час със нещата ето ти доказателство, че го има това нещо ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) ~~ А и както виждаш ''зомби'' съм го сложил в кавички, казах ''зомби'' щото тоя беше яко грънясал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 17, 2009 6:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами точно за тази сцена главния се беше заровил за да се предпази(ех този youtube голям критерий за крайна оценка), жената и тя е главна, какви зомбита ви гонят? Пак приказки наизуст.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 17, 2009 8:14 am |
Johnny Cage |
|
|
flssdd написа: Разбрах за кой момент говориш и първия път, даже знам и от кой епизод е, но.. първо - не е рейп второ - раздразних се, че съдиш по таз 1 минута останалите 20 часа от сериала и трето - ясно е, че не ти харесва и без да си го гледал, така и така никой не пише в темата, да не я превръщаме в безсмислен спор между двама Значи сериала съм гледал подчертавам, не целия!, но достатъчно, че да не ми хареса. А този момент от видеото го дадох само за пример. И не можеш да кажеш, че не съм го гледал като нито ме знаеш, нито ме познаваш, вярно е, че не съм гледал всички епизоди, но имам представа за какво става дума в това ''нещо'', което наричате ''хубав сериал''
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 17, 2009 8:36 am |
flssdd |
|
|
Не те познавам, да. Аз съдя по коментарите Johnny Cage написа: някво грънясало ''зомби'' ли е к'во е не го знам и оная почна неква да крещи и я свали на земята и почна да я опъва на задна и тая от уплашена взе, че много и хареса Единственото, което позна е, че крещи и.. останах с впечатлението, че случайно си попаднал на тоз момент по телевизията или си се натъкнал някъде из нета И както казах по-горе просто разказваш дадена случка
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 17, 2009 8:55 am |
Johnny Cage |
|
|
И пак продължаваш...ти си знаеш твоито си. Няма да споря вече...според мен сериала е тъп и изобщо не ми харесва, това си е мое лично мнение. Точка. PS": Виж тук какво е истински сериал viewtopic.php?f=45&t=46504
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: True Blood ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Изказаха се всички неродени моми/израстнали в клетки,нали,никой невиждал ебанье Много хубав сериал,според мене,супер ми хареса.Е,има си и своите минуси като повтарящите се скандали между Бил и Суки,но пък се преживява. Johnny Cage,толкоз си гледал изобщо филма,че ги дрънкаш такива,и не може да ми тресваш сериал от ЕБАСИ РАЗЛИЧНИЯ жанр и да ги сравняваш Ай дотука,без повече локуми,със здраве. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ПП. О,и бтв,секс сцената между Бил и Суки не беше в първи епизод
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|