|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 1:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Едно време отивахме на кино и гледахме биващите трейлъри на идващите готини филми... После отивахме на кино и гледахме супер-готините трейлъри на идващите биващи филми... Сега отиваме на кино и гледаме СВИНСКА ПОМИЯ преди "има-нямащия" филм и цял свят бива обвиняван в пиратство, че сме пирати повече от в One Piece и престъпници повече от убийците... Нека си разтегля първите 3 изречения. Темата е за съвременните кинореклами, които ни пускат преди филма в киносалона. - Едно време, когато филмите все още бяха оригинални и кината по градовете бяха повече от един тъп МОЛ, като човек идеше на кино, гледаше само трейлъри, които не бяха нещо особено, но пък филмите бяха доста добри.. или може би нашите очаквания по-ниски, не това е темата! - След това почнаха да правят много-добрите трейлъри, в които показваха всичко интересно, което може да случи във филма, който уж те зарибяват да гледаш и съответно след един трейлър нямаше смисъл от гледане на самия филм. Но не това е темата - въпроса е, че пак бяха трейлъри... - Сега, когато киното е доста по-скъпоплатено, качеството се води по-добро, трейлърите са зарибяващи без да изкарват всичко интересно от филма(в повечето случаи), отиваме на кино и какво гледаме - ПОМИЯ Защо? - 3 неща...- Пускат ТЕЛЕВИЗИОННИ ТЪПИ РЕКЛАМИ В КИНОТО!!!! Как може да идеш да гледаш ТЕРМИНАТОР и непосредствено преди това да ти пуснат реклама НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ Отиваш да гледаш ВАМПИРСКИ ФИЛМ и ти пускат реклами на ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ Отиваш да гледаш СтарУорс и ти пускат НЕСКАФЕ 89 в 300
- Пускат смотаните ПРЕДИЗБОРНИ АГИТАЦИИ В КИНОТО! Отиваш да релаксираш, да забравиш за тъпия свят около теб, или просто да се порадваш на някой друг свят/живот, отиваш да гледаш, да се забавляваш, да се изкефиш и нещото, което виждаш преди филмчето си е РЕКЛАМА НА ЕВРОИЗБОРИТЕ Преди парламентарните дали ще мога да гледам СуперБойко или Станишев или Янев на голям екран?! Много ми е чудно. И противно. И страшно!
Ма ааааайде, това е само щото са избори, после няма да има - ЧУШКОПЕК, какво ме грее мене, че после няма или преди това няма, аз отивам на кино ДНЕС примерно и гледам ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ в КИНОТО МИ. The FUCK. Толкова ли е пропаднало киното, че печели с такива мизерни средства? - Измежду горните 2 ПОМИИ, това, което довърша понякога помията е баш трейлърите. Не знам кой и как ги подбира, не ме и грее, явно сивото вещество липсва или е заместено от договор за излъчване на реклами. Защото не виждам никаква логика, на хора, отишли да гледат истински сериозен филм, дали от към сюжет/жанр, дали от към изпълнение - да им пускаш възможно най-несериозните и ТЪПИ реклами, който са под ръка в момента?! Ето ви най-пресния пример, от който все още съм травматизиран...
Отивам аз да гледам Ангели и Демони на кино, защото филма е сериозен, има бая стъпкан сюжет, иска мислене, интересен е, динамичен - но сериозен най-вече. И като изключим рекламите от тип 1 и 2, които бяха най-много, като изключим, че тяхното качество беше качели го прожектират от шрайб проектор, защото никой не се е постарал да преснеме рекламата или да я прехвърли като хората, като изключим, че е екрана ми ТУ е квадратен, ту широкоъгълен, заради тъпите телевизионни реклами омешани с кино реклами, HDTV реклами и трейлъри, те решиха да ми пуснат реклама на няква яко плиткоумна комедия, гавреща се с исторически личности, при все, че филма, който ми предстои историята е най-важната част в него, и най-вече - пуснаха ми реклама на някакъв Ш#*%Н ГЕЙ ФИЛМ, на някаква за-пръв-път-я-чух режисьорка, която била мн известна с ГЕЙЩИНАТА си явно, който скапан трейлър продължи ПЕТ МИНУТИ и буквално щях да си върна закуската от там от където я поех, насред киносална... После 5+ минути не можех да гледам към екрана защото бях толкова оглупял, че не мога да ви опиша. ПЕТ МИНУТИ реклама на ГЕЙФИЛМ... а аз отидох да гледам Ангели и Демони...Не знам злопаметен ли съм по принцип, но за тоя случай просто няма как да не бъда...
Платил съм билет от 7 до 15 лв, за да гледам някой филм, който кой-знае дали ще си струва(в последно време все по-не), а получавам промиване на мозъка, предизборна агитация, трейлъри на филми, който са възможно най-далеч от филма, който съм отишъл да гледам, също и такива, които могат да ме отвратят и откажат от самото гледане изобщо... и за капак се прибирам вкъщи и чета как половината свят са най-злите и опасни престъпници на съвремието - тъй наречените "пирати", а за изнасилените и убитите присъдите са минимални и няма какво да се занимаваме с тях.... Какво мислите ВИЕ, за рекламите в киносалона, преди филма?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 4:18 pm |
|
postscriptum |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 11:53 am Мнения: 443 Местоположение: Shinra Labs. Jenova project - cell block.04
|
ааа, саянски не съм съгласен, как, трейлърите си ги подбират перфектно тематично... преди около месец заведох малката си сестра на 3D кино - "мисия до луната". салона беше тъпкан с 8-10-12 годишни лапетии. и съответно трейлърчетата си бяха супер подбрани - все 3D кино: - Пътуване до центъра на земята; - Шрек 3D; - My Bloody Valentine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! е НЕ ве, как ще пуснеш на 8 годишни момиченца да гледат хвърчащи към главите им кирки?!?!?!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 7:10 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Вижте са, ако сте тръгнали да хулите киноцентровете ни, най-малкото за което би трябвало да се хванем са рекламите преди филма... Но все пак ужасяващо убийство на настроението е когато преди екшън за фалциране на куршуми с Анджелина Джоли и Морган Фрийман видиш как някъв гологлав тип с нож а-ла Hitman се промъква да заколи някой в няква баня, когато му звъни телефона, той вдига телефона и казва "Не, мамо, зает съм"... Разбира се тва на фона на музика от някъв хорър филм от късните 80... Разбира се във всяка шибана кинозала, дори и с моята компания от трима човека да сме общо четирима... все ще има един, който ще види трейлър преди КОЙТО И ДА Е ФИЛМ на романтична комедия и ще се изсмее на нещо тъпо: Пример - Хората, които виждат актьорите, които ще участват във филма и почват да разправят "А тва е ей тая, дето участваше еди къде си и беше много сладка... сеш се ве... там дето оня я такова и после такова и те накрая такова и така и така и... - Не бе тва е другата дето такова оня с таковата дето така нещо такова по тоя с тва и това там дето е тогава..." Като изключим, че не са познали нито филма, който ще дават, нито актьорите, нито и шибания жанр се пуска някаква "шега", в която избухват в истеричен смях и ритат седалката пред тях, която съвсем случайно е заета от теб. Това лесно може да се избегне като седнеш на по-преден ред, но пак е ужасно влудяващо. Но все пак това са хората... а за рекламите... ми най-често дори и да подраним си купуваме билетите в последния момент и влизаме 5-10 минути след "началото на прожекцията"... и пак гледаме 2-3 минути реклами...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 2:05 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Дразня се малко от рекламите в киносалона преди филма,но от друга гледна точка искат да подканят или подсетят новите "гласове",че имат право на избор,дори и да е ограничен и корумпиран.Според мене това е важно до една степен да се опражни глас в предстоящите елекции.Рекламите,които дават сега на последък са от такова естество,не знам за другаде. Трейлърите са ОК за мене.А това от какви са почти не ми пука,защото знам какво ще гледам и знам за какво съм седнал.Има моменти,в които трейлърите показват нов филм,който го няма и на постер още,човек може да се заинтересува,поне малко. Според мене малко преувеличаваш...нищо лично.
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 3:09 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Такаммм... Значи понеже не съм ходил на кино от вече към 5 години, (може и да са повече), та може да не съм съвсем точен. Ако наистина дават политически реклами в кино - УЖАС!!!!! По дяволите, докъде стигна цялата работа..... А пък за трейлърите - тука Саяне, няма нужда да се палиш. Какво от това, че ти показват съвсем друго нещо, което най-вероятно ти няма да гледаш. Кво ти пука? А и както се каза, може да дадат някой филм, дето ще ти се доще да гледаш. Просто не им обръщаш внимание и се кефиш на филма после..
Последна промяна Eien Ryuu на Съб Юни 06, 2009 12:17 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 8:02 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Не ми пречи. Обикновено през това време обсъждам нещо тотално различно с човека/хората, с който/които съм отишла на кино. За реклами - ами всеки път, като съм ходила е имало 1 реклама и 3 +/-1 трейлъра. От какво се оплаквате? оО' по-скоро като ми ги заредят трейлърите забравям на кой филм съм отишла но поне знам какво ще гледам в скоро време и си харесвам нещо :> аз ли съм с късмет или вие не сте случили на прожекция...нз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Чет Юни 04, 2009 11:04 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
в кино Херсон в Шумен билета е 2лв (или поне беше преди две години като ходих) и няма реклами преди началото на филма вярно, че докато дойде до там някой филм то вече е излязло DVD-то и има dvdrip-а във всеки тракер, ама май има едно изключение на това. Армагедон дойде на dvd 5-6 години след прожекцията тука иначе и аз скоро ходих на истинско кино във Варна и просто ми се стори, че 1 от 8те лева за билета съм го дал само да гледам рекламите в началото
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кино: Рекламите преди филма... Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 12:46 am |
|
blurymind |
|
|
|
прав си си за рекламите- няма да им плащаш за филм да ти завират реклами в лицето. Нз как е там,но тук в пловдивските кина няма никакви реклами за превръзки и т.н. Само трейлъри на филми. Макар че може и да греша.Имам някакъв бегъул спомен от последния път че успяха да ми пробутат една и ми мина незабелязано защото така съм им привикнал към помията че вече едвам я усещам,докато минава незабелязано. Гласуването е важно нещо,не искам да влизам в тази тема точно тук,но рекламите там също адски много ме дразнят- и по телевизията и по интернет. Дразнят ме и антирекламите- толкова са елементарни и противни че направо ми обиждат интелекта с тях. За малоумни ли ни мислят? Ако бойко печели,костов печели- клъц на пенсията. Хах,стига ве Тия антиреклами дори ме карат да гласувам срещу хората които са ги направили. Ако не гласувам,ще спечелят нечестно с измислени гласове,с цигански гласове,купени с кебапчета и чалга. Не,ще отидя и ще гласувам за бойко.Станишев има пенсионерите,Доган има мангалите и мюсулманите, Бойко трябва да получи глас от младите хора. Защо да не гласуваме? Циганите гласуват за пари,пенсионерите гласуват за пенсии и ваканция на морето, ние да гласуваме просто защото тъпата реалност в бг ни е втръснала. Ако бойко спечели,ще им удари по един клепар и на бсп и дпс.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|