|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Tales From The Crypt ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 6:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Приказки от криптата или Разкази от криптата(както го бяха обявили по телевизията преди време,когато бях малък)Ревю: Мръсно мазе, изпълнен с прах и паяжини таван, месарница, гробница, ковчег - това са част от местата, от които злобният прогнил таласъм от криптата започва увода си към всяка отделна серия. Той е тук, за да всее страх и отвращение у всеки от нас. "Приказки от криптата" е сериал на HBO, базиран на комиксова поредица от 50-те години. Не е чист ужас - присъстват елементи на фантастика, комедия (предимно комедия), драма, романтика и т.н... дори анимация има. Засегнати са всички аспекти на човешките грехове, като накрая всеки епизод завършва с изпълнена с гнусотии поука. В сериите вземат участие звезди като Брат Пит и Деми Мур. Продуцент на сериала е Робърт Земекис, режисирал класики като "Завръщане в Бъдещето" и "Форест Гъмп". Почти всяка серия е правена от различен режисьор - присъстват имената на Тоби Хупър, Майкъл Дж. Фокс, Том Ханкс, Том Холънд, Джон Франкенхаймър, Мик Гарис и, дръжте се да не паднете, Арнолд Шварценегер. -------------
Едно сериалче от детството ми,за което се сещам от време на време,но най-накрая реших да си го изгледам отново. Спомените ми от него са откъслечни и непълни,защото тогава го даваха късно май,пък и дори и да не е било много късно аз бях малък.Спомням си че от всяко гледане,от всеки епизод оставах леко казано поразен.Невероятно много бутафория,която явно се усещаше ,но това само допринасяше за цялостната атмосфера на сериалчето. Гледах го нон-стоп,докато го излъчваха по Канал 1 ,ако не се бъркам. Дори си спомням веднъж,когато бяхме на море,че избягах за да търся бар с телевизор,за да не си пропусна епизода. По принцип рядко гледам толкова стари неща,които вече съм изгледал,за да не се разочаровам,но в конкретния случай ще направя изключение,защото сериалчето е невероятно.Има го в замунда ако някой иска да го прегледа ;>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Tales From The Crypt ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 13, 2009 1:03 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Аз помня, че съм гледал филм. И беше доста як от това, което си спомням. Спомените са отпреди 10г, лол.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|