|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Съб Май 09, 2009 9:28 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Режисьор: В ролите: Marina Fois, Gerard Depardieu, Damien Jouillerot, Samir Guesmi, Cyril Casmeze и др. Жанр: Държава: Година: Сюжет: 35,000 година преди Христа. Племето на Мръсните Коси води 800 годишна война срещу племето на Чистите Коси за да им вземе шампоана...
Последна промяна dadaadda на Вто Юни 16, 2009 9:21 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Пон Май 11, 2009 10:58 am |
|
Craze |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 6:04 pm Мнения: 296 Местоположение: Sofia
|
Vego написа: Това е уникално (ТЪП) филм!!! пич, само да те светна, че Ален Шаба няма тъпи филми. предполагам, че не си гледал нито един от филмите му, и сега просто пишеш наизуст. това, че на тебе не ти харесва си е твой проблем. Шаба просто не прави изтъркани тийн комедийки, на които се смеят всички. не му е в стила просто.
_________________ Might Makes Right
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Пон Май 11, 2009 11:09 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Craze написа: Vego написа: Това е уникално (ТЪП) филм!!! пич, само да те светна, че Ален Шаба няма тъпи филми. предполагам, че не си гледал нито един от филмите му, и сега просто пишеш наизуст. това, че на тебе не ти харесва си е твой проблем. Шаба просто не прави изтъркани тийн комедийки, на които се смеят всички. не му е в стила просто. Мисля че имам достатъчно голяма филмова култура за да преценя и сам.Мисия Клеопатра например ме разцепи от смях Знам,че филма не е американски-тип комедия. Не ме интересува дали режисьора е доказан или участват невероятно известни актьори. Винаги съм съдил филмите като единични произведения без да се влияя от това кой ги е правил. Филма е култово тъп и аз съм се смял на глас,но според мен не е изпипан,на места даже си беше скучен. Края беше предсказуем. Макар да съм го гледал преди години бях останал с впечетлението че това е някаква неуспешна комбинация между европейското и американското кино и затова малко(доста) не ми хареса. Французите могат да правят много по-добри комедии,така че не мога да си изкривя душата и да кажа че филма е невероятен дори и за распускане П.П. Аз тийн комедийки не гледам
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Пет Май 15, 2009 2:19 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Мдам филма е далеч от интересен...
Единствените комедии от тоя тип, които са ми харесали са History Of The World на Мел Брукс, Monty Python and the Quest for the Holy Grail и Blackadder поредицата...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Сря Май 20, 2009 9:01 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Vego написа: Това е уникално (ТЪП) филм!!!
-Камък?
-Тук.
-Камък?
-Тук.
and so on and so on... True, ама идиотщината е на max
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: RRRrrrr!!!(2004) Публикувано на: Сря Май 20, 2009 10:21 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Абе хубав филм ама може и повече х)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|