## Режисьор : Том Тиквер
## В ролите : Франка Потенте, Мориц Блайбтрой, Херберт Кнауп, Нина Петри, Армин Род, Джилия Линдинг, Ларс Рудолф
## IMDB :
http://www.imdb.com/title/tt0130827/## Държава : Германия
## Година : 1998
## Времетраене : 81 минути
## Резюме : Берлин. 20 минути от един летен ден, от които зависят любовта, живота и смъртта на двама двайсетгодишни - Лола и Мани. Той е на път да се издигне в кариерата си на дребен мошеник, започвайки да пренася пари за тъговец на крадени коли. Но още първият път всичко се обръща наопаки, когато при вида на контрольорите в метрото Мани се опитва да се измъкне и забравя във вагона чантата със 100 000 марки- След точно 20 минути той трябва да предаде парите на своя безмилостен шеф. Какво да направи? Само Лола е в състояние да му помогне. Единствено тя е в състояние да намери 100 000 марки за 20 минути...
---------
Не знам дали е много правилно да пускам тема за филм на 11 години,но ми се случи,че го гледах наскоро и реших,че може да има и други типажи като мен които може би са го пропуснали...За мен това е един от най-добрите филми които съм гледал някога,много надъхващ филм,с невероятно темпо което не спада и за минута и те кара да се замислиш за възможности/вероятности...