Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм : Run Lola Run
МнениеПубликувано на: Пон Юни 29, 2009 5:49 pm 
Аватар

Изображение

## Режисьор : Том Тиквер

## В ролите : Франка Потенте, Мориц Блайбтрой, Херберт Кнауп, Нина Петри, Армин Род, Джилия Линдинг, Ларс Рудолф

## IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0130827/

## Държава : Германия

## Година : 1998

## Времетраене : 81 минути

## Резюме : Берлин. 20 минути от един летен ден, от които зависят любовта, живота и смъртта на двама двайсетгодишни - Лола и Мани. Той е на път да се издигне в кариерата си на дребен мошеник, започвайки да пренася пари за тъговец на крадени коли. Но още първият път всичко се обръща наопаки, когато при вида на контрольорите в метрото Мани се опитва да се измъкне и забравя във вагона чантата със 100 000 марки- След точно 20 минути той трябва да предаде парите на своя безмилостен шеф. Какво да направи? Само Лола е в състояние да му помогне. Единствено тя е в състояние да намери 100 000 марки за 20 минути...

---------

Не знам дали е много правилно да пускам тема за филм на 11 години,но ми се случи,че го гледах наскоро и реших,че може да има и други типажи като мен които може би са го пропуснали...За мен това е един от най-добрите филми които съм гледал някога,много надъхващ филм,с невероятно темпо което не спада и за минута и те кара да се замислиш за възможности/вероятности...

Профил  

Заглавие: Re: Филм : Run Lola Run
МнениеПубликувано на: Пон Юни 29, 2009 6:34 pm 
Аватар

Филма наистина е невероятен : )
И на мен ми се случи на скоро да го гледам (мин. година ако не се бъркам) и останах много доволен ; )
След това съм го гледал още няколко пъти и пак ми е бил интересен : )

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]