Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Събития: Eвровизия и победителят
МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 1:43 am 
Аватар

http://vbox7.com/play:7a2ae181

така тва е финала на българската евровизия не съм я следял но днес попаднах на едно предаване кадето яко осираха победителя че вотовете били наредени и така нататака че не може да пее и др.Та поразрових се из форуми и коментари на видиота за да видя свободния глас на българия ко мисли по въпроса и се оказа че въпреки титаничната си победе с 55 % този човек е яко осиран по навсякаде та ми стана и любопитно и аз да чуя песента и останах приятно изненадан песента е различна в сравнение с останалите еднакво звучащи песни от таз годишния конкурс .На мнение съм че такава песен трябва да ни представя и съм убеден като човек с малка музикална култура че ако песента се запише в студио ще гръмне бушоните на сички дискотечници в нашета родина.Та мисалта ми е колко от вас след като чуха песента мислят че нещо такова може да ни представи аз сам за единствения пример за който се сещам бяха лорди които изпяха хард рок алелуя адски фалшиво на евровизия и въпреки това спечелиха ето и линкове към визия видеото и след визия видеото вище титаничната разлика

първо лайва
http://vbox7.com/play:d57f5df3

сега видеото
http://vbox7.com/play:e01f3a00

а сега попаднах и на студийната версия на клипа ето я и нея

http://www.youtube.com/watch?v=yyAthqewF2g&feature=related

Последна промяна Alukard на Съб Фев 28, 2009 1:16 am, променена общо 1 път

Заглавие: Re: Събития: Eвровизия и победителят
МнениеПубликувано на: Съб Фев 28, 2009 1:17 am 
Аватар

верно ли никой няма мнение по въпроса? :shock:

МнениеПубликувано на: Съб Фев 28, 2009 1:24 am 
Аватар
I BelievE!
I BelievE!

Е какво да кажем, че за порен път Евровизия бе опорочена ли или заради това хората не си правят труда даже да коментират за какво говорим оня "Спечели" с 55% ли като чели са истински това ли да кажем или факта, че корупцията и парите пак се изявиха. Не знам жалка история, ако питаш мене, ама както и да е аз лично чуя ли Евровизия просто през едното влезнало, а от другото излезело.

МнениеПубликувано на: Съб Фев 28, 2009 2:44 am 
Аватар

Аз не съм гледал предаването и не знам като цяло за какво става дума,но на скоро разбрах,че представителя ни бил гола вода.Влизам си аз в нета и във вбох гледам едно клипче,не помня как му беше заглавието,но беше нещо вулгарно.Заинтерисувах се защото бях в натроение.След като започнаха едни певчески "професионални" изпълнения намразих евровизия още повече.Затворих го веднага,след което един авер започва с нападките,че този там какъвто и да е бил гола нула,изобщо не можел да пее и някакви други подобни,дава ми линк,само като видях за какво става дума даже не му дадох шанс да запее,просто Х и честито.Не съм сигурен,но на всякъде това го водят като корупция,вота и на мене ми стана малко Х как е получил 55% + ама не искам да правя заключения.Също така разбрах,че против това цвилещо магаре се правят анкети за да го смъкнат да не ни представя,ако някой има линк аз бих искал да се присъединя към инициативата!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]