Дата и час: Сря Фев 19, 2025 5:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм:Bunraku 2010
МнениеПубликувано на: Съб Окт 08, 2011 9:17 pm 
Аватар

Изображение

директор: Guy Moshe
в ролите: Josh Hartnett, Woody Harrelson, Gackt, Kevin McKidd, Ron Perlman, Demi Moore

Историята:
Първите няколко минути ни въвеждат в един свят, същия като нашия, но след нещо, което би могло да мине за трета световна война. Хората са захвърлили всички оръжия освен най-простите (лък, копие, меч, нож, тояга) и са се отказали да си служат с тях, след като това е щяло да доведе до заличаването на човешката раса. Сега командва този, които има най-корава десница и там където се развива историята, това е Уди Кълвача :) Един много груб тип с брадви, за който казват, че е най-силният човек от тази страна на Атлантика. Подъл, силен, непобедим.
Но както всички знаем, или ако не знаете ще разберете - винаги има някои по-силен от теб.
И една съдбовна вечер, с влака идват и големите неприятности. В лицето на каубоя без пистолети - Скитникът. И самураят без меч - Йоши. И един барман, който има нещо наум и сякаш цял живот е чакал тях двамата, за да го осъществи.

Накратко за филма:
Страхотен, уникален, много ме кефи бееее :wow:
Грабна ме, защото е точно това, което искам и си представям от такъв филм. От първата сцена до еее не чак до последната, но през 90% от времето. В една от сцените, когато нашия самурай се биеше с един от убийците, плешьо бармана натисна клаксона в мига в който си помислих, че аз бих сторил точно това на негово място.
Демек филм правен за мен :blush: И като такъв си го обичам, сякаш е моя рожба.

Има го в замунда. Няма да ви го препоръчвам да не ме ругаете, но все пак се сетих, че трябва да кажа нещо ЗА ФИЛМА, не за мене си :lol: - той е екшън, с блудкава философска история, шантави декори и харизматични актьори.

enjoy :icecream:

п.п.
от сега казвам, да си знаете
ако:
- драма гущера каже нещо лошо за филма, следващият път като те видя на живо, ще скачам на главата ти
- някои под 20 години, каже нещо лошо за филма, без да е чел източна философия, интересувал се е от бойни изкуства, поне гледал или чел филми,комикси, книги на тази тематика - ще го ритам в бъбреците
- нещо от женски пол въобще се осмели да пуска пост, още повече пък за Ганк, Гак или както там се зове, с някакви фенбойски позивни, ще я намеря и ще я направя истинска жена - демек гола, боса и бременна, до печката :pokey:

п.п.п.
обичам да съм прав :icecream:

Последна промяна Logrus на Пон Окт 10, 2011 12:43 am, променена общо 1 път

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие: Re: Bunraku 2010
МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 12:29 am 
Аватар

Аз съм под 20, жена съм, гледах филма заради Гакт и заявявам, че този филм е пълна, стопроцентова Б-О-З-А. Дори за пародия, каквато ми се искаше да бъде, беше твърде зле...Просто беше зле. Нямаше нито, ама нито една сцена от 40те минути, които успях да изтрая, на която да не се моля Джош да бъде застрелян в Пърл Харбър, Гакт да си целува китариста, пеейки Ванила, Деми Мур да се натиска с Ащън, а Оуен да си седи в Грей и да ме кефи как се мъчи с Бейли...Ако бяха снимали филма в някое читалище с група слепи дечица и три пръчки-пак щеше да има повече смисъл от съществуването му...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]