|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 1:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Hammerfall и Sabaton заедно в София на 10 април
ABV Pro официално обявиха, че на 10 април в зала Универсиада, за пръв път в България ще свирят шведските хевиметъли Hammerfall.
Концертът е в рамките на турнето на бандата под името Any Tour Necessary 2009, което започва на 26 февруари 2009 в Холандия.
Съпорт ще бъдат набиращите голяма скорост Sabaton, а в най-скоро време ще бъде обявена още една съпорт банда.
В близките дни ABV Pro ще съобщят подробности за билетите и т.н.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 1:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Hyperion написа: ок ок? Hyperion написа: ок
ок...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
las7 написа: Писна ми всяка година Manowar; не мога да разбера защо тая "смешна" група е пoпуларна в БГ.
Fuck you
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 7:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Готвиме ли се за Хаоса над България. Аз след последния албум на Kreator просто немоа ги дочакам, а да видя Eluveitie си е един огромен бонус. Caliban ни разбиха през 2004, когато бяха с Machine Head, ся съм сигурен, че пак ше се вилнее в Circle pit-a
Да не говорим, че си нямам на идея как ше имам сили като предишната вечер Grave Digger и Sodom ша ме помляли.
Друго интересно събитие ще е в края на Януари, така едно следсесиино концертче в Синята Кутишкъ (Blue box) ше видим наживо машините Samael, заедно с Keep of Kalesin.
И като прибавим 'убавата новина дето Шнуки я е пущил Чукопада и Сабатон, аз незнам моят врат, колкото и дебел да е, как ше преживее.
Малко ме е яд, че няма да мога пак да видя firewind, щото на Kamelot доста добре се справиха, пък си имам и перце от тях ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) но просто бюджета ми преди коледа и особено след 8 дек (деа и алкохола поскъпнъ) е доста ограничен.
И накрая немоа да не поздравЪ 'сички с туй парче с пожелания и тия момци да цъфнат на родна почва.
ЕДИТ: Новият проект на Кристиан Авестан: Solution .45. За ся имат само един Teaser качен в майспейса, който представлява някъв бъркоч от мелодии, но дава някаква представа за посоката на музиката (не че някой се е съмнявал, че ше е мелодет) и звучи доста обещаващо.
Последна промяна GoDSmAcK на Чет Ное 27, 2008 9:19 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 8:53 pm |
![Аватар](http://th53.photobucket.com/albums/g53/Mordorthor/th_Burzum.gif) |
Arcana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Първо нямам търпение за Kreator i Sodom ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) На 7-ми и 8-ми февруари.... един след друг два такива големи концерта не знам как ще се оцелява.
Освен това в Бургас нещата също се пораздвижиха малко. Предстоят новите албуми на две от най-известните групи от нашия град, а именно The Revenge Project i Vrani Volosa, а на мястото, където ще се проведе Haunted Shores Festival догодина на 29-ти януари ще свирят Samael i Keep of Kalessin ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Освен това се очертават доста концерти още от началото на годината, което вещае една обещаваща концертна активност за 2009 и все по-интересни и добри групи се изявяват пред родна публика. Като нищо да видим Opeth, Gojira, Meshuggah, Tool, Cannibal Corpse и кой ли още не (искрено се надявам за първите и последните ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 10:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
|
Kostadin-kun написа: Еми Cannibal Corpse ги видяхме о_О
на 7-ми и 8-ми ш праим ли някъв аниме-метал ганг банг
на рождения ми ден ша ви правя такъв ганг банг че няма да можете да си седнете на задниците дълго време
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 10:49 pm |
![Аватар](http://th53.photobucket.com/albums/g53/Mordorthor/th_Burzum.gif) |
Arcana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Kostadin-kun написа: Еми Cannibal Corpse ги видяхме о_О
на 7-ми и 8-ми ш праим ли някъв аниме-метал ганг банг
Е някои хора не са ги видяли още и си блъскат главите от яд и се трябва да пускат нишани на Примитивния ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) от интервю с Primitiv Angel Gospoden ) за да го омилостивят, че да ги покани пак в България ...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|