|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 8:01 am |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
dener написа: dantemp това ми напомни, на един коментар на който бях попаднал без да искам: „Жените използват секса, за да получат любов; а мъжете използват любовта, за да получат секс." Цитат: Едни лъжат за да ебат, други за да бъдат обичани, кое са по лоши и защо
това обобщи и моето мнение в 2 изречения. Понякога наистина се удвлявам как някой хора използват секса и любовта за своите си нужди и извратени цели без да им пука за 4овека срещу тях.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 8:40 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Офф не мога да повярвам, че ме накарахте да гледам 40 минути пълни глупости...
Аз гледах само 5 и се отказах
Айде понеже сме кварталните пенсии и си нямаме живот, да обсъждаме живота на некви хора от некво тв предаване
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 11:59 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
КАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|