|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Двенадцать / Дванадесет ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 22, 2008 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Двенадцать Description: Малка стая. Маса. Дванадесет стола. Дванадесет съдебни заседатели произнасят присъда по дело за убийство срещу осемнадесет годишен чеченски младеж, убил своя приемен баща, руски офицер. Всички доказателства свидетелстват против обвиняемия и единадесет от дванадесетте души, събрани в заключената стая, са готови да осъдят младежа. Но един от заседателите е убеден, че всичко не е точно така, както изглежда на пръв поглед и предлага на колегите си по-внимателно да разгледат делото.
Римейк на филма на Сидни Лъмет „12 разгневени мъже”. Страна: РусияГодина: 2007Времетраене: 159 минутиЖанр: триллер, драма, криминалВ ролите: Никита Михалков, Михаил Ефремов, Сергей Гармаш, Сергей Маковецкий, Алексей Петренко, Валентин Гафт, Юрий Стоянов, Сергей Газаров, Александър Адабашян, Виктор Вержбицкий, Сергей Арцибашев, Роман Мадянов. Режисьор: Никита Михалков http://www.youtube.com/watch?v=z5mHvWggfdIНе точно Трейлърче ^^Миии Относно филмчето Достаааа дългичко.. В началото ми се стори доста скучен но се оказа,че бил МНОГО добър даже : ) Не съм гледал Оригинала "12 Разгневени мъже" но лично този Руски вариант адски много ми допадна ; ) Все пак ми го препоръча психоложката от даскалото и нямаше как да не го погледна : ) Оказа се,че имаала вкус : ) Горещо ви го препоръчвам да го гледате ... ЦЕЛИЯТ : ) Не до 20 или 40 мин : ) ЕДИТ: А стареца от обложката РУЛЗ : ) Както и още един пич ама не му запомних името : )
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|