Коя е НАЙ-тъпата реклама, която сте видели по телевизията в скоро време? Или поне последната тъпотия за която се сещате... Тъпа е произволно понятие... - лишена от смисъл - твърде несвързана - с налудничеви ефекти... - с кофти замисъл - с кофти изпълнение.... >>ТЪПА>...
Мен в последно време ЯКО ме дразни рекламата на вивател за ония пич с китарата... дето едва ли не го изкарват "изпуснал шанса на живота си" Тваааааааа е толкова смръдлива баница, че въобщееее Тежко дразни....
Има една дебилна на детски пеленки или нещо от сорта при която песничката е толкова идотско плоска и зле изпълнена, че за двата пъти в които гледах рекламата неизброимо количество от мозъчните ми клетки загина след едва секунди агонизиращи страдания.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 9:01 pm
BlackID
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
99% oт рекламите не ги понасям.Сега се сещам само за"Мария"-сагата на онзи прах за пране,която е лишена от смисъл,визия,хумор,озвучение и всичко останало..
Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 9:11 pm
mandra
too much to mention... с малки изключения, всичко "мейд ин беге" съква. биг тайм.... :/
и всичко това идва от хора ПРОПИЛЯЛИ 5 години от живота си, за висше в сферата на рекламата.... еми извинявайте, ама ако заради ТОВА сте се "учили" (и плащали да ви учат) толкова време... съчувствам ви.... :/
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения