|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Terminator: The Sarah Connor Chronicles Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 11:58 am |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller Year: 2008-???? Country: USA Runtime: 46 min Cast: Summer Glau, Lena Headey, Thomas Dekker, Richard T. Jones .: Plot :. From the creators of "Terminator 3: Rise of the Machines." Setting after the event "Terminator 2: Judgment Day." After the sacrifices of Dr. Miles Dyson and T-800 Model 101 Terminator, the Connors find themselves once again being stalk by Skynet's agents from the future once again. Realizes that their nightmare isn't over, they decide to stop running and focus on preventing the birth of Skynet. With the aid of the beautiful Cameron Phillips, who has a mysterious past that also link to the future, they began a quest stop the United States military from creating the program that will bring humanity to an end. --- Терминатор: Хрониките на Сара Конър/ Сезон 1 Епизод 1 Жанр: Драма, Фентъзи, Фантастика, Трилър Година: 2008-???? Страна: САЩ Времетраене: 46 мин Режисьор: Дейвид Нътър В ролите: Съмър Глау, Лена Хеди, Томъс Декър, Ричард Т. Джоунс .: Резюме :. Сериалът следва събитията след "Терминатор 2 : Денят на страшния съд". След саможертвата на доктор Майлс Дайсън и Т-800 Модел 101 Терминатор, семейство Конър откриват, че все още са преследвани от агентите на Скайнет от бъдещето.Разбирайки, че кошмарът все още не е свършил те решават да спрат да бягат и да се концентрират върху това да предотвратят създаването на Скайнет.С подкрепата на красивата Камерън Филипс, чието мистериозно минало е свързано с бъдещето, те търсят начин да спрат Американската армия да създаде програмата, която ще доведе до края на човечеството.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 12:02 pm |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Цитат: Runtime: 46 min Ъхъм,дано да си заслужава.Дано тук размерът да няма значение Жалко,че няма да видим бате Арни да мачка наред абе Terminator без Арни,не е терменатор,но ще видим в бъдеще :/ ЕDIT: Цитат: / Сезон 1 Епизод 1 опа сега видях това,ясно защо е 46 минути
Последна промяна ZerraX2 на Пон Яну 14, 2008 12:16 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 12:17 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Tra[n]ceR написа: В арената вече е пуснат 1-ви епизод. еми като се върна от даскало ше му хвърля 1 поглед и ще посна коментар
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 2:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
АААААХАХАХХАХ =))=))=))=))
Кой ИДИОТ го е направил това беееееееееее С домашна видеокамера можеше по-добре се направи ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТЪПОТИЯ Скъсах си шортите от смях, сега дойде време малко да го оплюя
1. Джон Конър каза в Т3, че са си живели спокойно с майка му на некви острови, но тук ни показват некви др. неща... АЕ от мен да мине, нека има продукция 2. Нито Джон Конър е Джон Конър-т2, нито Сара е Сара-т2 и ЕСТ. няма как да са Но АЕ от мен да мине, нема начин ... 3. Сара Конър може да е гадже на Джон!! =)) но АЕ и тва от мен да мине, нали не са набори =)) 4. Терминаторката ни е некво 19 годишно необучено момиченце без грам актьорски опит бееееееееее Кат тва детенце ми каза "Come with me if you wanna live" направо вече се размазах Тва няма как да мине от мене, едно, че Терминатор без Терминатора(Арни) не е терминатор, както казаха по-горе, но това ДЕТЕ да замества АРНИ - ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ Ми да бяха сложили някое 12 годишно африканче направо бе =))=)) Освен това, отпадъчния ни модел-мацка + терминаторка се движи по-гладко от Сара Конър АХХАХАХХА лелеееее то Т-Х, дето е НЕчовешко развит модел се движеше роботски и доста дървено(както ТРЯБВА!!!), но тва момиченце - NONE 5. Лошия терминатор се старае момчето да прави впечатление, но в крайна сметка е едно НИЩО. С нищо не може да се сравни с Т1, Т1000 или камоли Т-Х.. нз от къв скрап са го направили...
6. Развитието на сюжета, най-сетне стигнахме и до там. Е такава тъпанарщиа няма Имали си, представи си, машинка на времто да си се връщат чат-пат ВЕРНО ЛИИИИИИИ )))) Аз си мислех, че след свършване на мисията се терминират, ама НЕА ПРОБЛЕМИ ххахахаххахаха
Леле още колко мога да храня, направо жал ми става. Ама ше спра до тук, не за друго, а защото особено ме парира incest момента, в който след телепорта сички бяха голи и Джон застана зад майка си с ебати физьономията
Струва си!!!, не треа се пропуска!!!, тва си е като неква пародия на МадТв
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 4:50 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
looks like shit to me.
edit : Cum inside me if you wanna live - EPIC ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 16, 2008 4:24 pm |
|
Sharky |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Не го хранете чак толкова горкото сериалче..
Мернах оня ден епизодите в Замунда и изгледах излезлите два. Вярно, че дивачката не се държи дървено, като робот .. и даже си похапва. Ама Терминатора от стаята с труповете като я сканира изписа "Unknown Kyborg"
Сигурно ще стане нещо и ще се разбере, че тая е ороботената дъщерица на Конър или просто малкия перверзник си праща мацка да го наглежда.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|