|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Музика: Daft Punk Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:08 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Daft Punk е дует, съставен от парижките музиканти Guy-Manuel de Homem-Christo (8.02.1974) and Thomas Bangalter (3.01.1975). Групата е считана за един от най-успешните електронни музикални проекти на всички времена, включвайки продажбите на албуми и отзиви от критиката. След като Daft Punk достигат известна популярност в края на 90-те години на миналия век, други френски музиканти като Air, Cassius и Dimitri from Paris започват да получават подобно внимание от публиката. Daft Punk са отговорни за създаването на песни, които са считани за основополагащи във френската хаус музика. В момента техен мениджър е Pedro Winter (Busy P), собственик на Ed Banger Records.Дискография на Daft Punk------------------------------------------ Homework - 1997 Discovery - 2001 Human After All - 2005 Alive 1997 (Live album) - 2001 Daft Club (Remix album) - 2003 Human After All: Remixes (Remix album) - 2006 Musique Vol. 1 1993-2005 (Compilation album) - 2006 Alive 2007 (Live album) - 2007 ------------------------------------------ дискографията може да се изтегли от тукДуото е създало и 3 филма: 1999 - D.A.F.T. - A Story about Dogs, Androids, Firemen and Tomatoes2003 - Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem2007 - Daft Punk's ElectromaThomas Bangalter и Guy-Manuel de Homem-ChristoИ накрая, лично мнение - няма какво да се каже, групата е велика, страшно ги уважавам Сега дърпам Interstella 5555 и после ще пусна ревю и за него. powered by Wikipedia and Google
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:22 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Страшно добра група
Първите им неща ,които срещнах бяха клиповете им участващи във филма Interstella 5555 (клиповете/филмът са създадени от японският режисьор Лейжи Матсумото)...Много приятно се е получило - извънземни + елетроника Може би най-популярната им песен остава Around The World
Въпреки това не са чак толкова извесна група ~~ тук евентуално може да има повече хора,които ги познават , защото са аниме фенове ...но чесно казано ако тогава не се интересувах от аниме най-вероятно щях да ги подмина
Музиката им е лека и приятна ~~ Рядко правят нови клипове и не пускат често нови албуми ,но качеството е по-важно от количеството
Ето и една от многото обложки на филма Interstella 5555
Последна промяна crazy_little_crow на Нед Май 25, 2008 10:30 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Много добри, но нещо след Human after All като, че ли по-малко им се радвам липва онзи типичен funky house, с който направиха толкова фенове с албумите си homework и discovery. Относно петиците, еех като ги пускаха с клипове много исках да си го намеря целия филм и с триста зора малко по-късно си го издърпах от магарето и кеф . Въобще са ми любимци и с кеф клатя шкембака на някой от първите им два албума .
crazy_little_crow а бе доста са си известни Daft Punk и първите им два албума си бяха култови. Едни от първите, които вкараха house-a в световните чартове, пробиха с Da Funk,
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:58 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
KoRNeRd написа: Всъщност аз се кефя доста на дафтовете жалко че крадат като насрани цигани в магазин за един лев... поровете се в титръбата и ще разберете какво имам предвид
Ако имаш предвид нещо от този вид
http://youtube.com/watch?v=MJPdVVOmbz4&feature=related
Изобщо не ме изненадва ~ 90 % от техното/електониката се базират на ремикси
Освен това във всички ревюта,които четох навремето, винаги пишеше от къде са си взели тракчетата и ,че някой неща не са техни оригинални ~~ Така че за мен не е е нещо ново
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 12:13 am |
|
Ishy |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 17, 2007 11:29 pm Мнения: 394 Местоположение: Varna/Pazardjik
|
Да се направи ремикс изобщо не може да се нарече кражба. Особено когато се справят толкова добре. Едни от основоположниците на хаус музиката в световен мащаб, а не само във Франция.
Цитат: Въпреки това не са чак толкова извесна група
Ми не смятам така. Щом най ама най-забитите чалгари в моя клас ми казаха, че ги знаят (чували са ги като име и знаят една две песни). Голямо постижение за хора с интелект на катерица
Фен съм на Дафт
_________________ .. ... .....................Don't be a prisoner of your own style........................ ... ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 2:02 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Daft Punk ~ win.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 6:58 am |
|
Zakero |
|
|
|
LoL незнаех ,че са французи, мислех ги за японци.
И смятай никой не им е виждал лицата от както са сложили шлемовете.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|