|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 9:25 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
за 10 не се сещам,ама вчера гледахме с гаджето "Нани/The nanny diaries" на кино...ибаф как не заспах нема толкова кух сценарии...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 11:44 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
6:Pulp Fiction
5.(резервирано за някой български филм дето не му знам името)
4.LotR: The Two Towers
3.LotR: The Fellowship of the Ring
1.LotR: Return of the King (знаех си че не трябваше да го гледам)
1.Daredevil (втори победител. финишират наравно)
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 1:57 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
5. LORD - fellowship of the cock
4. Dungeons and dragons
3. Eragon
2. Alone in the dark
1. Bloodrayne
За ся т'ва.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 9:45 am |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
Darkstalker като гледам много мразиш Уве Бол
аз не съм му гледал филмите де ама
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 2:33 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
Всичките филми за Хари Потър! - те са 5
Даконови войни, Шифърът на Леонардо(бях тотално разочарована )
За сега това
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 8:27 pm |
Ralcheto |
|
|
|
pavlina_1990 написа: Всичките филми за Хари Потър! - те са 5
+ Apocalypto Никога няма да го забрая тоз филм ,гледах го на киното и толкова ми стана гадно от него ,че пожелах доброволно да си изляза ... и получих неприятна изненада - външните врати на киното бяха затворени Седях 20 мин. в коридора ,но беше адски студ за това бях принудена да влезна и да доизгледам филма Повече никога няма да го погледна тоз филм
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 9:05 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
Coffee and Cigarettes - толкова ми го хвалиха, а после като си го пуснах..... ъ нищо... никва идея, никва поука, въобще не разбрах какъв е смисълът. Меко казано разочарована; Black Horse, съвсем случайно го взех във виодиотеката, защото ми хареса как изглеждаше - а иначе... пфу пълна трагедия. Главните герои - слаби идиоти, които не могат да се справят с проблемите си. Rich Kids (макар че той пак що годе имаше няква идея) - общо взето пак, разглезени богаташчета, които само пушат и пият. .... и като се замисля всички филми на независими продукции, които съм гледала до сега.
ПП:
640509-040147 написа: 6:Pulp Fiction 5.(резервирано за някой български филм дето не му знам името) 4.LotR: The Two Towers 3.LotR: The Fellowship of the Ring 1.LotR: Return of the King (знаех си че не трябваше да го гледам) 1.Daredevil (втори победител. финишират наравно)
Фактът, че слагаш филм като Криминале на 6 място, ми говори много за умствения ти капацитет. А дори няма да коментирам номер 5.
Честно казана не знам защо изпитвате такова удоволствие да парадирате с това, че сте умствено изостанали.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 9:21 pm |
Ralcheto |
|
|
|
Да и аз съм леко разочарована от Rich Kids , очаквах да има някаква поука в края на филма пък то к'во се оказа..онази лигла излезе от болницата от свръх доза и пак хукна с гаджето си на купон да смъркат...Адски тъп филм!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 1:04 am |
|
niksaan |
|
|
|
640509-040147 написа: 6:Pulp Fiction 5.(резервирано за някой български филм дето не му знам името) 4.LotR: The Two Towers 3.LotR: The Fellowship of the Ring 1.LotR: Return of the King (знаех си че не трябваше да го гледам) 1.Daredevil (втори победител. финишират наравно)
Пич яко се излагаш. Властелина е един от най-красивите филми правени някога - ако ми кажеш едно слабо нещо във филма и да се аргументираш ще ти пратя една каса бира Криминалето също е доста добър филм но така като гледам не си схванал замисала на Тарантино ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|