|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 9:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
animefen2007 написа: Имам някво чувство че тази тема ще бъде изтрита заради "реклама" Каква реклама е това? Това си е просто сайт на който има нещо което някои може и да хареса. thefolenangel написа: Епа той филма пак ти се сваля на ПЦ-то и после пак се трие! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Да той може да се сваля и да се трие след това може и да не се трие ако му дадеш. Но просто нечакаш да се свали, че след това да го гледаш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 11:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
thewizards написа: animefen2007 написа: Имам някво чувство че тази тема ще бъде изтрита заради "реклама" Каква реклама е това? Това си е просто сайт на който има нещо което някои може и да хареса.
прав си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 11:25 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Perfect-Blue написа: иска да инсталирам някакви DIVX плъгини? ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) при вас така ли е ? БТВ,и в google.videos има цели филми.
то и в ютуб и вибокс има
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 11:34 am |
thewizards |
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
В горният ляв ъгъл има за търсене, като клипнеш там можеш да намериш сериали и анимета, че даже и XXX ако искаш. На сайтът който съм дал се сменят всеки ден, ако искаш някои филм само си го поръчваш и ти го качват там.
Там си намерих Андромеда и си го дърпам направо с флашгета с 220к, а преди няколко месеца като се опитах да го дръпна от замундата нямаше сийд, а от външни торенти дърпам с 10к
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 1:02 pm |
thewizards |
|
|
Субтитри няма, затова си има английски дублаж ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , разбира се който разбира английски. А за зареждането от начало почва само за малко да направи 100% и след това няма проблеми. Аз изгледах Hot Rod много смях, Dragon Wars, Harry Poter а сега си доглеждам Андромеда. След това ще видя какво ще си харесам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18960.gif) |
Toppyoushimonai |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
thewizards написа: Субтитри няма, затова си има английски дублаж ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , разбира се който разбира английски. А за зареждането от начало почва само за малко да направи 100% и след това няма проблеми. Аз изгледах Hot Rod много смях, Dragon Wars, Harry Poter а сега си доглеждам Андромеда. След това ще видя какво ще си харесам.
Аз си знам анг и си нямам проблеми
Но аз ако трябва да чакам час и нещо да ми зареди филма,аз по-добре да чакам толкова да ми го свали,поне накрая ще си го имам на харда
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|