|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериали << Moonlight / Лунна светлина >> Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 2:22 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Moonlight - Лунна светлина (2007) Жанр: Драма, Фантастика Година: 2007 Страна: САЩ Времетраене: 43 минути Режисьор: Тревър Мънсън, Рон Козлов В ролите: Джейсън Доринг, София Майлс, Алекс О'Лъфлин, Шанън Сосамон
Резюме: "Лунна светлина" разказва за Мик Сейнт Джон, безсмъртен вампир и частен детектив, както и за неговата борба за оцеляване след като е бил ухапан преди 60 години от неговата булка-вампир по време на първата им брачна нощ. Сериалът също така проследява неговата вътрешна мъка тъй като се влюбва в репортерката от новините - Бет, жена която е смъртна и с която той не може да бъде, отношенията му с жената която го е направила вампир и с баща му Коралин.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 4:42 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
В края на 5ти усмивчицата на Mick просто кърти ^^
Серяла е як. Mick също
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 2:46 am |
|
aniira |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 21, 2007 5:22 pm Мнения: 269 Местоположение: Близката лудница o.O
|
Изгледах 5 епизода и ми хареса . Искам още .
dendi написа: В края на 5ти усмивчицата на Mick просто кърти ^^ Серяла е як. Mick също
И аз съм на същото мнение .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 6:51 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Като излезне целият - ще го гледам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 7:30 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
С малко закъснение излезе 11 епизод.
Ето линк към него
клипни тук
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|