|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 2:42 am |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Не е чесно,че Боргията ще свирят в Швабия да бяха дошли тук
+ Ektomorf-мойййййте любимци йеъъъх
Или да бяха домъкнали - HammerFall Korpiklaani Susperia DeathStars или Sonata Artica бих отишъл Знам много искам,но бих се зарадвал да дойдат
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 1:28 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
А нещо отзиви има ли колеги Аз съм първи
Еми да почна ... БЕШЕ ИЗРОДСКО!!!!!
Разбих се от куфеене, пеене, снимане на групите, пиене на бира и простеене. Неможах да повярвам че виждам Бенедикшън, Едгай и Аморфис на родна почва. Накрая момчетата от аморфис ми се сториха малко дървени - дойдоха и си изпяха нещата, докато Едгай направиха шоуто, пък и Бенедикшън имам чуството че въобще ще очакват такова приемане. Бг групите се справиха, въпреки че The Revenge Project не ми харесаха толкова. За Agathodaimon нз кво да кажа. Не бяха лоши. Бе въобще феста беше нереален!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|