|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Предавания: Survivor Vs Big Brother [bg show] Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 6:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Големия клаш. Не говориме за качествените чужди продукции, а говориме за тъпите бози, които ни представят нашите медии в продължение на месеци, ежедневно. И двете предавания са недоизмислени като цяло НО в българската версия е нещо страшно. Не виждам как може да се посочи едното пред другото. И в двете акцентират на любов// демек секс, простотия и коментарите около нея. И в двете хората се гонят взаимно, измисляйки си дораматични причини. Разликата е единствено условията, ако тръгне човек да ги сравнява, но нека видим какво мислите вие. Но не чрез анкета, а със защитено мнение ;] Както си личи моето е 2xfail, но все пак казах защо, а и впрочем не ми пречи да ги гледам чат-пат.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 10:36 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
ако Нова пуснат още един брадър и аз ще пия алергозан преди да си пусна House M.D. само защото е на тяхната телевизия. сериалите им ги бива ама шоутата им са отврат.
па и нашия сървайвър въпреки че не е нещо супер яко все пак е най-доброто шоу продуцирано от наши телевизии. за разлика от брадъра не е базирано на простащина а на наистина трудния живот без всекидневните ни удобства (като покрив, легла и храна които им ги дават ей така в оная къща)
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 10:47 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Fares написа: И аз имам алергия към подобен род предавания.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 11:38 am |
|
Kumiko-chan |
|
|
|
pisulka_sensei написа: Fares написа: И аз имам алергия към подобен род предавания.
И аз така.Въобще се чудя що за откачалка ще седне да гледа подобна боза!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:04 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
640509-040147 написа: па и нашия сървайвър въпреки че не е нещо супер яко все пак е най-доброто шоу продуцирано от наши телевизии. за разлика от брадъра не е базирано на простащина а на наистина трудния живот без всекидневните ни удобства (като покрив, легла и храна които им ги дават ей така в оная къща)
Леко се бъркаш само. Оригиналния Сървайвър е базиран на това. Нашия е базиран точно на флиртове и простащина. Същата работа като ББ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 1:32 pm |
|
animefen2007 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 8:34 pm Мнения: 2350 Местоположение: Пловдив
|
По едно време бях игледал "Pirates of the carribean" и същата вечер изгледах 1 серия на сървайвър. От тогава на съм го пускал
А за Биг Брадър да не говорим... това е уникално тъпо.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:07 pm |
|
GUNDAM |
|
|
|
оххххххх...... защо има такива предавания ,ми защото по големия процент от хората в БГ им даи тва - Любовни драми, секс (топа един секс- топа едно чудо ,,барем поне секс да беше,, в биг брадар 1 наблюдавах наи-жалкия секс в живота си, които продалжи по малко от 5 мин. хаххахахах....)скандали и естествено -интриги. На балгарина само тва му, даи да обсъжда другия и старата философия ,,виждаш ли аз не сам зле-щото има и по зле от мен,,, може би и за тва сме на тоя хал, защото хората не гледат кво си постигнал а гледат (както казват немците),,в задния ти двор,, какво се случва, докато не се променим, ще ставаме свидетели на подобни умопромачителни бози.......еххххх БГ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|