|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 1:02 am |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Мдам, от скоро и аз започнах да си вадя нещица, дойде ми на акъла. В гугъл наистина излизат доста, но все пак ако на някой не му се търси тук има прилично количество^^
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 7:33 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Аххх, спомени....Сега пианото събира прах, обаче преди години, още когато анимето в БГ беше само на пиратски касетки по видеотеките (омфг, имало е и такова време ) аз си възстановявах по слух разни аниме песнички на пианото и им правех елементарни аранжименти, като дори някои имаха мажорни и минорни вариации Много циклех тогава на песничките от Гората на русалките, Молдайвър, Героичната легенда за Арислан, Тенчи и т.н.^^
Мерси за сайтчето, ще поразгледам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 11:28 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
caprice06 написа: Аххх, спомени....Сега пианото събира прах, обаче преди години, още когато анимето в БГ беше само на пиратски касетки по видеотеките (омфг, имало е и такова време ) аз си възстановявах по слух разни аниме песнички на пианото и им правех елементарни аранжименти, като дори някои имаха мажорни и минорни вариации Много циклех тогава на песничките от Гората на русалките, Молдайвър, Героичната легенда за Арислан, Тенчи и т.н.^^ Мерси за сайтчето, ще поразгледам
М, наистина е хубаво, че все още има хора помнещи доброто старо време на пиратските касети с нещастното аудио и дублаж от 1 човек. :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 12:29 pm |
|
poli |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 11:32 pm Мнения: 190 Местоположение: Beyond the Sun
|
Аз се опитвам да намера нотите на yuki kajiura - Vanity ...но нещо не успявам намират ли му се на някой? трябват ми за пиано
Едно голямо БЛАГОДАРЯ предварително
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|