|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:52 am |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Bleed4me написа: ПП: азиатското кино е по добро Дай ми заглавие или линк към нещо (може и на ЛС) за да направя сравнение.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 11:53 am |
|
minus |
|
|
|
филма беше мноого интересен ей особено като нашия влезна в стаята.
супер е трябва да го гледат сички които харесват ужаси и трилари и темподобни. на мене най ми хареса когато картините почнаха да се променят и оживяха ( както му се изсипа онова море )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 12:41 pm |
|
Ton4ef |
|
|
|
1408.. аггггугу.. Преди месец-два го гледах..
Страхотен филм! Откачен филм! ЯУЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯУЯУЯУУААА
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 5:16 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Брей, с такива коментари как да не се зариби човек да не го гледа xD
Must see
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 11:16 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Nilion написа: Може би заради компанията, с която гледах филма не ми направи впечатление. Има добри моменти, но леко много тъпо става на места и доста предсказуемо. Хареса ми края и номера уж излизането.
Беше предсказуемо да, но не може да отречеш че се смяхме доста xD
Иначе филма беше як, да, и като замисъл също ми допадна, но да, заради компанията не оказа въздействиетпо което трябваше XD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 5:02 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Гледах го на кино още като бях в щатите преди няколко месеца.
Допадна ми право да си кажа.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 9:09 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Avador написа: филма го гледах - разби ме.Ако се поставите на мястото на затворения в стаята наистина се разбира какво е страх.... много як филм
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|