|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Канал 1 Vs Бтв Vs Нтв ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2007 9:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
The tv clash ;] Ретро-аматьорската телевизия Канал 1 или американо-германо-копиращата телевизия Бтв или сеирджийницата Нтв
Choose your pain И кажете мнението си.
К1 е повече от смешна телевизия, хората там се движат с възможностите си от преди твърде много, вече неактуални години. Вероятно защото там и управляват такива хора, нз, но определено ми е доста мъчително да гледам една толкова безцветна телевизия
Бтв бе голям бум когато тръгна и до ден днешен е най-съвременната телевизия. От страна на рекламни аплети и подобни, човек може да каже че копира големи телевизии като Pro7/RTL2, но това в никакъв случай не пречи, защото го правят качествено. Телевизията им е 'светла и цветна' като цяло. В новините доста често, ако не и винаги завършват с нещо хубаво, което е доста впечатляващо. Предаванията им имат най-глобален мащаб от 3те нац. телевизии и прочее. Да -моят глас е БТВ ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Най-тъпото, странно и нелогично нещо е, че името на Бтв е bTV. Това е. Това е името, това не е съкращение! Сигурно са осъзнали, че "Българска Телевизия" е лицензирано чак след като са тръгнали, знам ли
Нтв е шоу-програма. Те друго не трябва и да дават според мен. Да си дават 24/7 разни игрички, брадъри, острови, горещини и пощи и т.н. Щеше да е перфектно ако беше така. Но за сега се опитват да държат на 'национална телевизия', в което няма смисъл. Много по-добре е да са шоу телевизия, тъй като Бтв вече е взела мястото на реалната нац. телевизия. И все пак на моменти в новини и репортажи се проявяват по-добре от Бтв, все пак- имат хляб в себе си, но баланска им е жестоко набит към думата ШОУ ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
А какво мислите вие
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 12:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Канал 1 се опитва да угоди на абсолютно всички... включително и на българския фермер: примерно - предаването Бразди, нз дали го има още... абсолютно е умряло @_@ ...
Та затова и съкват, да не говорим за праисторическите визуални ефекти на част от предаванията...
Бтв се стараят да правят телевизия по западен образен, не им се отдава май чак толкова (издъниха първия Сървайвър), но се стараят... Имат хубава визия. Моят глас е за тях.
Нова е клю-клю TV-то... не съм запознат много, щот не го хващам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , но знам за предавания като Горещо, като Господарите, Биг Брадър и т.н. Да не говорим последното каква скууука е...
Плюсът на Нова е, че са хванали сериалчета като Lost, Prison Break и т. н. Но сигурно са озвучени на Бг, което не би радвало... нз
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 4:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
laoshih написа: не знам, поне на btv ми харесва визията ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Няма друга логика, аз рядко гледам телевизия.
и аз съм така
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 9:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=65.png) |
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
гледам БТВ когато искам да видя новините, прогнозата за времето или някой хубав филм.
НОВА само когато имат някой много добър филм и знам предварително за него или дават 1vs50
Канал 1 трябва да ме завържеш и закрепиш очите отворени за да го гледам.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|