Година : 2009
Времетраене : 103 минути
Аудио : Английско
IMDB :
Линк към IMDBРезюме от Замунда написа:
Бащата на Мария Мериуедър умира още, когато тя е на 13 годишна възраст. Той я оставя сирак и бездомна, принуждавайки я да напусне луксозния Лондонски живот за да отиде да и да живее със Сър Бенджамин, един ексцентричен чичо за когото не знаеше. Скоро Мария открива себе си в рушащ залян от лунна светлина свят, разскъсан на две от омраза на древната вражда между тъмното и зловещо семейство Де Нойр. Мария открива, че тя е последната Лунна Принцеса и е направлявана от невероятни различни противници. Тя трябва да преодолее семейната си гордост за да открие тайните на миналото от преди 5000-то издигане на луната и Монакър да изчезне в морето завинаги.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Не звучи особено интересно,а и първия път като прочетох резюмето наистина ми замяза на Нарния
Но се оказа увлекателно филмче,забавно,и историята никак не е лоша ^.^
Ако ви се гледа нещо,с което да си разнообразите следобеда - давайте,мисля ,че това е един доста добър избор
Главаната героиня доста ме израдва,много красиво дете,и костюмите и декора ми харесаха...
Ами дотука бях с говоренето,не съм многословна,дано ви хареса & Enjoy xD