|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филми: Час Пик Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 12:06 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Час Пик Жанр: Екшън комедия Филми: 3 Година: 1998, 2001, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Rush_HourРазпространява се от New Line Cinema С участието на Джеки Чан и Крис Тъкър, филмчето обира 140 милиона долара още през 1998. И като всеки филм с Джеки, най-якото е след края по време на надписите сцените с изцепки Като цяло 1 и 2 бяха достатъчни. 3тата част си беше ripoff, в сми - нищо особено, но какво пък - приятното старо екшънче :]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 10:23 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
В.третата.част.леко.са.се.оплескали...
Нз.филм.апросто.не.ми.хареса.
Другите.два.бяха.къде.къде.класа.над.него...
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 1:33 am |
|
Sweetygirl |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2007 7:49 pm Мнения: 769 Местоположение: В гУшКиТе На МоЙтА лЮбОфФф!
|
Yamato написа: Култове....Като всеки филм с Джеки....Просто има от всичко по много...и не е много натрапчиво....Бее суперския филм
Мнооого му се кефя на тоя филм!Велик е!
|
|
|
Заглавие: Re: Филми: Час Пик Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 10:55 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
SayanMk написа: И като всеки филм с Джеки, най-якото е след края по време на надписите сцените с изцепки :lol
И на мен това ми е любимата част от филмите му
Първите два бяха много забавни, третия още не съм гледала, но предполагам, че и той ще ми хареса
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 1:03 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Като цяло са добри , но Джеки има далеч по хубави филми в които той играе единствен главната роля
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|