|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 7:45 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
#Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) е роден в Източна Германия през 1971г., a истинското му име е Matthias Paul. Израстнал по времето на комунистическия режим, съвсем естествено за него провокирацията била "какво се случва от другата страна". За първи път стъпва на сцената като DJ през 1991г. в легендарния берлински Tresor club, а от тогава до днес заслужено и твърдо заема първите позиции в световните DJ класации. С над 3 милиона продадени копия на албумите си и всякакви музикални отличия в ръце, без съмнение Paul Van Dyk има водеща и определяща роля в развитието на световната електронна музика.
Автор е на едни от най-успешните ремикси на хитове на Depeche Mode, Britney Spears и Justin Timberlake. В албума In Between от август 2007г., успешно миксира вокалите на David Byrne и чаровната Jessica Sutta от Pussycat Dolls. Една от послените му "намеси" е върху парчето Poor Choice Of Words, включено в саундтрака на последния Batman: The Dark Knight. Музиката му е част от рекламните кампании на най-големите Световни марки – мобилни апарати, автомобили, телевизии и други.
А ето и малка част от отличията, с които печели любовта на милионите си фенове, и благодарение на които ги получава през годините: The Best Music Maker от 1999 DJ Mag ; 1999 Leader of the Trance Nation; 1999 Best International DJ; 2003 Best European DJ; 2004 America's Favorite DJ; 2004 Best International DJ; 2004 Best Music Maker" by DJ magazine; 2005 America's Favorite DJ; 2005 DJ Mag No 1 DJ; 2005 Best Producer Trance Awards; 2005 Best Global DJ Trance Awards; 2006 DJ Mag No 1 DJ; 2007 Best DJ by trance awards; Best international DJ by the Ministry of Sound.------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #Видео:Nothing But You (Cirrus Remix) NFS Underground2 OSTIch Will (Paul Van Dyk Mix)We Are AliveLet Go
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 7:17 pm |
|
valerito |
|
|
|
Човекът си е легенда. В Зимният дворец ни разби. Просто велик. Жалко че последните неща които издава са с доста поп звучене. В смисъл жалко, защото е известен като един от пионерите в транса.
Последна промяна valerito на Пон Окт 05, 2009 4:47 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 7:49 pm |
|
Line |
|
|
|
Johnny Cage написа: Само да ти кажа, че Изобщо не е еднообразен, щото всеки негов микс, а те са много, са изпълнени със страхотен и разнообразен ритъм? Леле, ако разчита само на ритъмът да разнообразява песните му... тоя трябва яко да го е закъсал.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 10:46 am |
|
Alter-Ego |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2009 2:53 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
Общо взето - щом има транс & електронна - разбирам едно нещо - бездарна и бездушна музика, музика от компютър, а не от човек, който полага умения и влага любов на някакъв инстурмент. Или още по-важното, група хора, които влагат сърце и душа в инструмент, за да правят музика - > творчество. Докато електронните са електронни, признавам, че има хубави мелодии и някои песни зарибяват, но всичко ми е турбо умряло. Мъртва музика. Да не говорим, че има песни, които взимат елементи от други песни, слагат ритъма на някоя чужда песен, заедно с някой друг умрял от гъдел звук, и отвреме на време си повтарят името "DJ! Кракът ми е медуза. Fuck Yeah. Колко съм готин". The situation is dire.
_________________ You told me I'm the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:05 pm |
|
Alter-Ego |
|
|
|
valerito написа: Поздрав за Alter-Ego! Най-добре ще е хората, които не са запознати да не пишат или поне да погледнат линковете. Иначе се получават едни неловки ситуации. ...And "еди кой си" оркестър - > не означава Paul Van Dyk (Trance,Electronic), г-н Запознат. Слушал съм нещата му, но нямам всичко, т.е. не знам за това, което пусна. Иначе е яко, браво. Това е най-неловката ситуация, на която съм съществувал - В ЖИВОТА СИ. И понеже ми стана готино, че се изтъкна така умело и ловко, ще направя и аз нещо подобно. Пол Хайдук и Оркестър с/у Стив Вай и оркестърR.I.P. , Колега.
_________________ You told me I'm the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:33 pm |
|
valerito |
|
|
|
Alter-Ego написа: И понеже ми стана готино, че се изтъкна така умело и ловко...
Не съм целял да се изтъквам. Просто не ми хареса мнението ти и се опитах да го променя един вид. Виждам че не съм сполучил. Малко мъчно ми става че има хора като теб, които разсъждават по този начин по повод електронната музика, но какво да се прави.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 9:11 pm |
|
Alter-Ego |
|
|
|
Напълно те разбирам, че защитаваш личните си интереси, но кажи ми, нужно ли е да преувеличаваш по толкова жалки начини? Аз виждам, че не може да разсъждаваш правилно, може би в следствие но монотонната музика, която слушаш. Аз слушам почти всичко, понякога съм в настроение и за такава музика, за която смяташ, че казвам грешни неща, но аз ти казвам истината, която може да не разбереш и още десет години. Всеизвестен факт е, че има хора, които взимат различни същества, за да влезнат в така нараченото състояние "мегаломания" ( ако не ти е известно, винаги може да се допиташ до чичо гугъл ) и чрез него монотипната музика им става по-забавна. Аз затова слушам една песен, после си пускам нещо друго, в което има живот. Това се нарича разнообразие. Лека вечер и поздрави.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Paul Van Dyk (Trance,Electronic) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 10:12 pm |
|
A_I_R_C_A_R_T_E_R |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 3:14 pm Мнения: 306 Местоположение: Why So Serious!?
|
За мен Trance/Electronic/Hause музиката и такива от сорта въобще нямат никакъв смисъл,не носят никакво послание ... Не искам да обиждам никой,но за мен музиката трябва да носи нещо в себе си,някакво послание /извинявам се за повторението/,да те накара да почувстваш нещо вътре ... Например музиката на Queen,на Europe,на Alicia Keys,на KRS One,на 2pac и т.н.
_________________ ~ One Piece FTW ~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|