В ролите: Вивика А. Фокс, Майка Монро, Шарлот Генсбур, Джоуи Кинг, Лиъм Хемсуърт, Макена Грейс, Села Уорд, Джъд Хърш, Джеф Голдблум, Бил Пулман, Джеси Ъшър
Премиера в България: 24.06.2016 / Световна премиера: 24.06.2016
Описание: След като „Денят на независимостта” предефинира жанра на катастрофичните филми, следващата глава от него се разгръща с глобален катаклизъм с невиждани мащаби.
С помощта на възстановена извънземна техника земните жители са създали в сътрудничество огромна защитна програма, с която да пазят планетата.
Но нищо не може да ги подготви за развитата и безпрецедентна сила на извънземните. Само находчивостта на неколцина смели мъже и жени може да спаси света от гибел. Trailer:
Не знам за парите, аз чух, че отказал, защото участвал в друг проект, а и не смятал, че това ще има касов успех. Най-много да се охапе отзад като види задръстените фенове, които ще отидем да го гледаме и без да има нужда от сценарий.
Може да е било заради Самоубийственият отряд. Знам ли, честно казано филмът ми мирише на провал от класа този де, другият ми мирише на епичен фън.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Някой ще го гледа ли ? Първият беше изключителен фън, първите ревюта наполовина са добри, което е неочаквано защото очаквах да е пълен провал. Явно този път Емерих е в свои води отново.
_________________ Ако света го е начукал на всички други освен на теб, значи най - голямата ти битка още предстои.
Тоя филм ми дойде малко в повечко. Прекалено прост филм, може би такива са вече съвременните филми. Някакви евтини комични моменти и изрази, голяма ненужна доза героизъм и не заслужена. Между другото от главните акьори никой не умря... добре, де един от цял филм (2 часа)... не знам дали е лошо или добро. Първата част е мега по - изпипана.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения