Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 9:36 am 
Аватар
Masaka?!

Абе тва сериалче стана голяма боза...

Вече изчерпаха възможните видове тероризъм и предателства и т.н. Хора от екипа на Джак са били предатели, хора от екипа не президента, хора от не знам и аз от къде вече, дори и президентът е бил предател :lol:

Остава само Джак да стане терорист :lol:

Иначе важното е - Джак не би се спрял пред нищо. С приятели кометирахме как ако някой арестант умре, Джак ще се самоубие, но само на ужким, ще отиде в ада да го разпитва, ще го накара ада да му се стори рай и после ще се върне обратно към живота с информацията... :lol:

Все пак: 'The highlight of this series is Jack torturing people in different ways... '

Jack Bauer написа:
You probably don't think that I can force this towel down your throat. But trust me, I can. All the way.
Except I'd hold onto this one little bit at the end. When your stomach starts to digest it, I pull it out.
Taking your stomach lining with it. For most people it would take about a week to die. It's very painful.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 05, 2007 1:32 am 
Аватар

Харесва ми!Не е лош! :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 6:21 am 
Аватар
Цар Алко

Trailer - http://www.tv.com/video/14921/redemptio ... k=gumballs като гледам доста известни ще участват и ще е на съвсем друго място, а и напрежението ще е на ниво. От ноември месец започва? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 6:07 pm 
Аватар

Харабежен сериал ама сега като започна да излиза сезон след сезон много се обърках,дори направих грешката да гледам някой друг епизод от новите епизоди,не не съм впечатлен вече,ако бяха го оставили само 1 сезод по-хубаво щяха да направят! :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 6:53 am 
Аватар

Само няколко епизода съм хващала, бива о:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:37 am 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Става за гледане.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 12:12 am 
Аватар

Dypeshnik написа:
Харабежен сериал ама сега като започна да излиза сезон след сезон много се обърках,дори направих грешката да гледам някой друг епизод от новите епизоди,не не съм впечатлен вече,ако бяха го оставили само 1 сезод по-хубаво щяха да направят! :?

Ти добре ли си? 3-ти и 5-ти сезон са абсолютни къртачи. Сценаристите са всичко, но не и останали без идеи ;) Страхотен си е сериала - аз 6-те сезона ги изгледах на 1 дъх. Иначе филма не изглежда да е нещо особено ама важното е да има Джак :drunk:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 10:46 am 
Аватар

Тоя сериал даже аз съм го гледал xD

Фани ♥
 Профил  

Заглавие: Re: Сериали: "24" (Twenty Four)
МнениеПубликувано на: Сря Яну 14, 2009 9:41 pm 
Аватар
Цар Алко

Цитат:
24 факта за „24"

По случай новия сезон, Guardian събра 24 интересни факта за сериала, които може би не знаеш:

1. Главният герой Джак Бауър до сега е убил общо 198 души. Ден 6 допринася най-много за крайния резултат - в него той вижда сметката на 50 заложници. Това е и епизодът, който предлага най-разнообразни начини за убийство - един от терористите например умира след като Бауър го захапва по врата и му прегризва сънната артерия.

2. Най-смъртоносният час е между 7 и 8 часа сутринта - тогава се случват най-много сцени на насилие.

3. Най-малко такива пък има между 9 и 10 часа сутринта.

4. Самият сенатор Джон Маккейн (опонентът на Барак Обама за поста президент на САЩ) се появява за няколко секунди в Ден 5. Той влиза в стаята за заседания и оставя папка с документи на масата. Няма реплики.

5. Кийфър Съдърлнад получава по 40 милиона долара на сезон за ролята си.

6. Оригиналната идея е била „24" да бъде романтичен сериал, в който да се показват 24 часа от деня на една сватба.

7. 24 часа от живота на Джак Бауър се заснемат за десет месеца и половина.

8. Трите неща, които зрителите никога не са виждали Бауър да прави: да яде, да пие и да ходи до тоалетната, защото все пак и реклами трябва да се пускат.

9. Всеки участник във филма е задължен да се подстригва на всеки пет дни, за да няма гафове.

10. Песните, които звучат по време на тържеството след победата на кандидатът за сенатор Палмър са Celebration на Kool & The Gang, We Are Family на Sister Sledge и I'm So Excited на Pointer Sisters.

11. Акрисата Сара Кларк, която играе ролята на Нина Майерс в първите три сезона, била одобрена за ролята в същия ден, в който започвали снимките. Така че й се наложило да се снима в целия първи сезон с дрехите, които е носела по време на прослушването си.

12. Джак Бауър се завръща от смъртта няколко пъти. В Ден 2, той е бит, горен и измъчван с електрошок, уж до смърт, когато изведнъж оживява. В сезон 4 е застрелян, но партньорът му успява да го спаси с инжекция адреналин.

13. Действието би трябвало да се развива след мандата на Джордж Буш, защото във всички серии се споменава Департаментът за национална сигурност (създаден от неговата администрация през 2002 г) .

14. Дъщерята на Джак Ким е отвличана общо осем пъти до сега.

15. Паролата на Ким за електронната й поща е LIFESUCKS.

16. По време на снимките на втори сезон Кийфър Съдърланд си навехва крака, докато излиза от караваната си на снимачната площадка. За да се обясни накуцването на героя, сценаристите измислят, самолетна катастрофа и заседнал шрапнел в крака му.

17. В първия сезон добрите използват компютри Макинтош. По-късно започват да ползват HP.

18. Часовникът обикновено спира, когато някой умре. Когато убиват Тони Алмейда в Ден 5, обаче това не става. Това е така, защото в следващите серии, героят ще се завърне - след ексхумация ще се окаже, че трупът е някой друг.

19. Стивън Мърчант от сериала Офисът се появява в Ден 6 (епизода 6 - 7 сутринта).

20. Асоциации на родителите протестират срещу сцените на насилие в сериала.

21. Продуцентите решили да използват дигитален часовник с 12 цифри (вместо 24) за да не объркват американците.

22. Сменят се общо шестима измислени американски президенти. Само един от тях си изкарва целия мандат. Един се оттегля от длъжност, друг е арестуван и свален от поста, останалите са убити или ранени.

23. В сериала има някои идеи, които вече започват да се осъществяват - в него има чернокож президент на САЩ, както и жена.

24. Актьорът Кифър Съдърланд, който е известен като голям пияница в реалния живот, много се смял като разбрал, че група колежани използвали сериала като игра - трябвало да пият по един шот всеки път, когато Бауър каже „по дяволите". Той специално променил сценария на един от епизодите, така че за единия час екранно време, Бауър изрича фразата 14 пъти. Наздраве!

Профил  

Заглавие: Re: Сериали: "24" (Twenty Four)
МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 10:19 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Интересни факти ;O

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]