|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:The Fountain Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 6:04 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Тук не съм говорел за този филм,но дойде време и за това. ТрейлърФилмът е от края на миналата година и по моето скромно мнение е едно от най-добрите неща излизали въобще. Препоръчвам ви да го гледате най-малкото за обща култура. С невероятна кинематография и въздействаща актьорска игра на Хю Джакман и носителката на Оскар Рейчъл Уайс, режисьорът Дарън Аронофски разказва историята на един човек, който търси Дървото на живота, за да получи вечен живот и да спаси съпругата си, която умира от рак през 21-ви век.
В продължение на 1000 години Том Крио (Джакман) живее три паралелни живота – на конквистадора Томас през 16-и век, на д-р Том Крио през 21-ви век и на астронавта Томи Крио през 26-и век, – с единствения стремеж да спаси жената, която обича. Това е филмов разказ за любовта, която не умира.
По време на тройното си битие, Том осъзнава смисъла на любовта, живота, човечността и своята същност на смъртен. Една любовна история, която надхвърля времето.
Последна промяна KISSSY на Вто Авг 02, 2011 11:39 am, променена общо 4 пъти |
Reason: Подменен трейлър поради изтриване на предишното предоставено видео.Добавено инфо и плакат. |
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 6:48 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Оу, ще го изтегля !
Благодарим за рекламата ;Р
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 07, 2007 8:06 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
HeaRtLesS написа: Тоя филм е страхотен .... след като го гледах седях 1 час и само си мислех ... просто е невероятен Не съм се чувствал така откакто гледах V For Vendetta и The Prestige , т'ва е като "Магия уловена във филмова лента"
Е тоя коментар ме отказа да го гледам : )
Щом В фор Вендета те кефи..................
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|