Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм: Sideways / Отбивки
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 6:43 pm 
Аватар

Sideways
Изображение
Режисьор и Сценарист : Alexander Payne
Актьори : Paul Giamatti, Tomas Haden Church, Virginia Madsen, Sandra Oh
Резюме : Майлс (Пол Джамати - "The Illusionist", "Big Fat Liar") е учител по английски в Сан Диего, който се опитва да издаде наскоро завършената си книга, разведен и отчаян от ежедневието си. Неговият приятел Джак (Томас Хейдън Чърч - "Wings", "Spiderman 3") е сгоден и ще се жени след една седмица - седмица, която е изпълнена с приключения за двамата приятели, които решават да пътешестват из винарни в Калифорния, дегустирайки вино, играейки голф и вечеряйки в луксозни ресторанти. Целта на Майлс - да прекара една страхотна седмица с приятеля си, преди да приключи живота му на млад ерген и да се впусне в брачния живот. Целта на Джак - да се изчука с непозната жена и да уреди на депресирания от самотния живот Майлс мацка, която да го развесели. Как се развиват нещата, докато Майлс и Джейк намират своите партньори - ще разберете ако гледате Отбивки.

Като разглеждах раздела и видях A Good Year се сетих за още една подобна драма, която наскоро гледах за втори път и ме трогна. Филма е много хубав и ако не сте го гледали - пожелавам ви приятно гледане!

Профил  

Заглавие: Re: Филм: Sideways / Отбивки
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 7:44 pm 
Аватар

A good year, тъй кат си го споменал беше наситина много красив и приятен филм, помня с какво удоволствие съм го гледала...^^
Този обаче не можах да го харесам, дали заради неприязънтта ми към Пол Джиамати или за мудното действие на моменти, но просто не ми хареса, макар признавам имаше доста свежи моменти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]