Лично мнение(!):< никой не ви кара да сте съгласни с мен Ще става дума за това, защо в Б-я се предлагат стоки и услуги 2-ро качество. (един мой познат даже говори за 3-то хаха)
Когато разбрах, че ще има 3д кино в БГ , уж по-модерно.
Бях убеден че техниката ще е на м/у 5 и 10г , като много клонях към 10г точно , но нали съм оптимист спрях се на числото 8 и май познах.
Е хубаво , отидох на кино ... Cyberworld гледах , ако не бъркам името , и вече бях убеден.
За филма предположих около 2000 и познах почти -> 2002.
http://www.3d.curtin.edu.au/3dmovies/index.htmlза техниката мисля същопознах (по логиката , че щом работи с филми от 2000г , а от тогава технологията се е променила) въпроса е само колко е ползвана преди това
Всъщност това Е САМО ПРИМЕР. Може да дедем пример и с дрехи , и с продукцията която се изнася навън (българска) и тази която остава за продажба в Б-Я ?
Не става дума за 3D киното , точно ; но от там ми тръгна мисълта
Иначе е хубаво , че си имаме 3Д кино, само се чудя кога в Б-я ще може да се гледат съвременните 3д филми , като видях какви заглавия има пълнометражни по 96 минути
Интересно ми е кой какво мисли по темата, а знам че и други хора са се интересували от това кога ще дават нови филми в Imax.
пп: някой беше писал наскоро нещо по въпроса в dir.bg , но тогава не му обърнах внимание, защото така или иначе вече имах мнение. А и тук нали сме аниме фенове , представете си екшън от close-range 3D