Ми аз пък питам що няма "Зоната на Здрача"? ама си знам, че повечето тук сигурно не си спомняте като едно време го даваха по канала!?
иначе гласувах за Присон Бреака!
и искам на всички да ви препоръчам един много як сериал, от него до момента има само 12 серии! казва се "The Black Donnellys" създаден е от сценаристите на "Crash" и "Million Dollar Baby". Разказва се за 4ма братя ирландци в един от кварталите на New York и техния възход в мафията!
Публикувано на: Пет Юни 22, 2007 8:47 pm
Teiru-chan
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юни 22, 2007 8:54 pm
claude_finalfantasy7
One Tree Hill ---->RULZZ поне от тея дето аз сум гледал,ма се 4удя кат гледам мн хора са гласували за Др.Хаус мен ли4но не ме кефи мн добър е ма...One Tree Hill OWNZZ ,поне тва е мое мнение ае hf
_________________ Ерм, вие си знаете но все пак ... за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето.
Как може да не сложите "How i met your mother" ? ... то тоя сериал сигурно ще спечели Оскар тази година ( в момента до колкото знам е един от най - гледаните сериали в USA ) , а тук ... дори не присъства
Това е може би единствения сериал , на който съм ревал със сълзи от смях ....
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 23, 2007 12:27 pm
Smoke_Taz
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения