|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Чет Сеп 27, 2012 2:39 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
Vego написа: На Moby е, ако не се бъркам.
Имаш каса бира от мен !!!!!!!! АМА НАИСТИНА ИМАШ КАСА БИРА
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Сря Дек 19, 2012 10:46 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Търся името на един филм..не съм сигурна филм ли беше или сериал но главните герои бяха едни... същества (чудовища).. които живееха човешки живот в квартал под земята (ходиха на работа, имаха семейства и тн) но в абсолютна мръсотия и гнус..и те така си го харесваха тва им беше начина на живот xD И един ден при тях някакси попадна едно дете и те се опитваха да го върнат при хората през едни тръби и нз си кво си вече оттук на сетне Ако някой се сеща да свирка
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Чет Дек 20, 2012 4:40 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
xPsychOx написа: 3 Филма са: 1. Значи започва нещо от сорта: един пират пада от летящ кораб при някакво ранчо. И е в едни червени ленти целия. Небето също е червеникаво. Мисля, че кораба се е бил транспортирал. Та, в това ранчо, той и едно дете трябва да го защитят 'щот идвал някакъв друг пират (мисля, че се казваше Черната/Червената брада). И поосле, като стана време за битка, през повечето време се води из къщата. Абе нещо такова. Филма би трябвало да е от към 90/2005 (2005 най-късно). Помня, че го гледах като малък.2. Става въпрос за едно дете което намира един дракон. Един, черен рицар иска да убие дракона, а хлапето го защитава. Филма се развива във и около един замък. Дракона си е направо гумен костюм. Може да говори. Мисля, че от времето на филма The Labyrinth (старият). 3. За този нямам почти никаква информация. Помня, че като МНОГО малък го гледах. Беше с някакво телепортиращо се момиче (момичето го помня много добре как изглеждаше, тъй като като бях малък си падах по нея ). Пак е от времето на горния филм. Имаше пак някакъв замък, в който се развиваха действията. Мисля, че накрая умираше от отравяне или намушкване с нож. Нещо такова. Съжелявам ако обясненията са твърде объркващи. Извинявам се за правописните грешки. Още ли никой не се сеща за последните два? И да добавя: във втория филм дракона изглежда все едно е направен от гума (е то май е, де, но аз да кажа )
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 11:30 am |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
KISSSY написа: сериалче беше, и всички се шашкаха от чистотата, все едно беше някаква гадост.....ся ще се разтърся Нeщо? 'xD
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 8:38 am |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Някой знае ли това от къде е ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|