|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 3:31 am |
![Аватар](http://i149.photobucket.com/albums/s51/Nightwhisper044/11cazvn.png) |
Nightwhisper |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
|
1.Чалга -> Силно мразя и ме изкарва от нерви понякога 2.Техно, транс, хаус (убиите ме не правя разлика м/у тях) -> търпя, ако ми е в повече алкохола и ми пуснат в дискотеката някое от тях ме хващат лудите и отивам да им покажа как се денси по елфски (ама голяяям смях пада ) 3.R&B -> много ми е безразличен тоя стил... при достатъчно алкохол има шанс да се случи това от точка2 4.Метъл а)на готик е спокойно, тоя стил ми действа като балсам на душата б)Heavy-то(и подобните) ми е фаворит, на него се откача (pz all Iron Maiden - No More Lies) в)дет, блек, тези ми повдигат духа, и ми идва енергията 5.Рок -> незнам що не го сложих по-горе бът ениуейс, аааз сам си избрах таааази съдба... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Бая пропускам ама ни ми се пише сега... общо взето това ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
TenshiTokage написа: Искам да се застрелям ... Ейш не си те пускам .... все пак те искам за форумен мъж ![Изображение](http://i203.photobucket.com/albums/aa155/HaradaRisa/yociexp77.gif) .... ако и ти ме искаш де
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 1:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46.jpg) |
Razengan |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
Ами точно в момента много благоприятно ми действа ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Предизвиква у мен желание да се раздвижа.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 11:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
GUNDAM написа: ДнБ - все едно ми бият два кубика адреналин венозно metal - много зависи кав е, от някои излобявам много trans - на сърцето ми мед покапва house - много зависи, ако е този кавто аз обичам, имам чувството че мога да полетя gaba - откачам тотално R&B - даи ми гадже и ще я накарам да се почувства наи желаното момиче на земята NO! чалга - лааааа.... блякк... каде е кенефа че ще поварна
Горе долу и аз така
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 21, 2007 11:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8183_1323679829.jpg) |
Ton4ef |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Nightwhisper написа: 2.Техно, транс, хаус (убиите ме не правя разлика м/у тях) ....
I`ll kill you
Dark psy --> yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Tfilat Kadish.. pz, Anateq ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) cyb..
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: По какъв начин ви действа музиката ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 7:13 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
1. Поп - връща ме по-назад, към някои стари хитове, но като цяло ми е безразличен като стил 2. R'n'B + Hip hop/Rap- слушам я като съм сдухана или уморена, добре ми се отразява. Или ми докарва перверзията, или ми допълва сдуханото настроение с някой друг текст в десятката. 3. Рок = живот!!!! a.k.a. див кеф!!!! Изпълва ме с енергия, просто като чуя жица и ми минава ток през артериите. Любим стил, слушам го почти по всяко време. Обикновено тук намирам и най-вдъхновяващите текстове. 4. Метъл - дивей, куфей, обикновено това за мен е горното ниво на рока 5. Техно, транс & Co - има разлика, но генерално ми действат по един и същ начин - хипнотизиращо. Цикленето става точно на такива песни, с тази разлика, че едни ме успокояват докато други ме карат да издивея (drum & bass примерно) 7. Jazz - ето това е стила дето НЕ обичам....2-3 песни само ми харесват, но другото - не мерси. Кара ме да заспивам. В лошия смисъл...не като амбиент-а например дето те отпуска...джаза обикновено ми е скучен 8. Чалга - при чалгата слагаме повечето балкански ритми. Казвам Чалга, а не поп-фолк. Без поп-фолк! Не ща и да чуя за поп-фолк. Мазната чалгия я асоциирам с весело пиянско настроение и състояние на "blissful idiotism". Аз лично като си пусна чалга, се качвам горе на черешата и не ми пука нищо 9. Латино - зависи от латиното....това важи и за другите стилове де, но обикновено ме раздвижва и ми дава добро настроение....баш латиноамериканско ^.^ сега марш в киноманията
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: По какъв начин ви действа музиката ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 7:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: По какъв начин ви действа музиката ? Успокояващ и разхлабващ, особено с китара по втора нужда, когато последните две струни на китарата стимулират освобождаването на злите духове... И все пак най-често споменаваните стилове тука според мене не са стилове музика... а просто някво звучене... Ама да не би да разбирам от музика
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|