Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 7 [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 1:06 am 
Аватар

Squall_1st написа:
Mikki написа:
не че беше зле направен филма, ефектите и т.н. бяха на много по високо ниво от предишните части но историята беше wtf, не знам защо си мислят че публиката им ще се изкефи на извънземни, това беше някакъв шок и едно неприятно разваляне на целия филм.

За извънземните вината е изцяло на lucasfilms. :lol:

@Snookie - Това не е обикновено стъкло, мойто момче.

не бе, те просто се придържат към времето в което се развива действието което е преди 30тина години предполагам, споменават истински личности, събития и т.н. и по това време точно са се развивали много теорийте за извънземни. мене примерно баба ми много се интересува от тия неща и ми е разказвала за времето когато всеки вестник е имал по поне една статия за извънземни. но ние, по-новото поколение тва не го възприемаме по същия начин за тва така го оплюхме тоя филм :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 10:57 pm 
Аватар

Mikki написа:
но ние, по-новото поколение тва не го възприемаме по същия начин за тва така го оплюхме тоя филм :lol:

Мне, просто "Черепа" си беше гавра с култовата трилогия. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 11:03 pm 
Аватар

Squall_1st написа:
Mikki написа:
не че беше зле направен филма, ефектите и т.н. бяха на много по високо ниво от предишните части но историята беше wtf, не знам защо си мислят че публиката им ще се изкефи на извънземни, това беше някакъв шок и едно неприятно разваляне на целия филм.

За извънземните вината е изцяло на lucasfilms. :lol:

@Snookie - Това не е обикновено стъкло, мойто момче.

А обясни ми какво му е необикновеното на стъклото... освен че е на руски камион... :lol: :lol:

И не ми говори за правопис... руски-военен... :lol: :lol:
Някак си... за пръв път чувам за думата руски-военен... полуслято... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 11:25 pm 
Аватар

Squall_1st написа:

P.S.

Snookie - поработи върху правописа си.

абе ти си и нагъл бе :evil:
я си виж първия пост - "камьон" , "руски-военен"
скрий се някъде и мълчи :wtf:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 2:23 am 
Аватар
*

lol?

Руски-военен или руски военен, не е правописна грешка. Камьон, виж, е друга грешка, за която не би ме интересувало докато пиша бързо поредният си пост, защото форума е пълен с такива като вас. Достатъчно глупави сте и двамата, за да ми кажете, че тирето между две думи е правописна грешка.

Че камьон е грешно написано, може да ме убедите, но snookie, няма да може да ме убеди, че от начало, не се пише отначало.

@omega-red

Оплаших се, че си проявил някаква кадърност, като си поставил запетая когато си изреждал думите които съм объркал, от които само една съм объркал, но останах силно разочарован, защото грешката ти е ламерска. Хората са измислили, че запетаиката се поставя като изброиш повече от два предмета. Главна буква или точка, в изреченията ти, няма.

Слаб 2

@Snookie

Колкото и многоточия да си позволяваш, няма да можеш да прикриеш факта, че не знаеш къде стоят запетаите в едно изречение.

Начи... понеже... от начало...

Скрийте се и двамата.

~~

Мислите ли, че това ще е последната част на сагата? Как извънземните излитат, а Инди седи върху някаква скала и оптимизира собственият си син, като вижда себе си в преродения Инди Младши? Последната част с Форд, което навежда до очакване на нова репродукция на Индиана?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 2:53 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Измъкна се,но все пак избягвайте да обсъждате лични проблеми другаде освен на лс.
Благодаря за вниманието.Всяко нарушаване на тази препоръка ще води до изтриване на поста и предупреждение :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 7:07 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Лентата беше Уникална xD . Мисля , че толкова наивно филмче не съм гледала от много време . Като ми казваха , че от ядрения взрив се предпазва , скривайки се в хладилник , който лети като волна птичка в небето , а после се блъска в земята и преобръща както си иска , реших , че това е бахти простотията. Но когато 13 скелета на извънземни се свързаха в едно живо извънземно , което изпари човек , като остави само ботушите му , осъзнах , че филма всъщност никак не е нереален xD .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:14 pm 
Аватар

§amara написа:
филма всъщност никак не е нереален xD .

Хаха, нали? :lol: :lol:
Забрави да споменеш, че хладилника падна с вратата настрани, така че да може да излезе Инди... и не заяде! :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:16 pm 
Аватар

Аз пък още не съм го гледал и тук се начетох на спойлери :( нищо сигурно ще се гледа на кино,или ще се съберем в нас до го гледаме с компанията...

Nimeria написа:
Не спомена и трите водопада , през 2 от които минаха , без да им се обърне лодката xD

тенкс за спойла :(

Последна промяна ZerraX2 на Чет Юни 19, 2008 9:19 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:18 pm 
Аватар

Не спомена и трите водопада , през 2 от които минаха , без да им се обърне лодката xD

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:19 pm 
Аватар

ZerraX2 написа:
Аз пък още не съм го гледал и тук се начетох на спойлери :( нищо сигурно ще се гледа на кино,или ще се съберем в нас до го гледаме с компанията...

Ако не ти е било достатъчно:

Nimeria написа:

:lol: :lol: :lol:

Всъщност... филма ВЬОБЩЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА да има сцени, наречени спойлери, защото целия филм ти ебава майката, но няма значение. Гледай го с приятели - ако не друго, ще се посмеете... ние с един приятел на кино така правихме. :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 11:02 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Е как , аз много се радвах . . . Ииии слънце освен , че преживяха 2та водопада , след 3тия , нямаше нито 1 ранен xD . И накрая нито една скала не го удари , като "излиташе" НЛО-то , нищо че падаха на всевъзможни страни около него.

Ииии пропуснах да отбележа , че синът му изглежда нямаше особено големи проблеми , че разни клони го перат в пакета - сложи си ръчичката по едно време , махна я след мъничко , продължи да се бие , иначе не иб*аше XD .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 12:09 am 
Аватар

Много зле.
Тотално абсурден.
Заболя ме главата накрая, а не ми се беше случвало от години след филм/кино О_о

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 6:54 am 
Аватар
*

Няма ли кой да заключи темата вече? Всички видяха, че филма е бозлив, а на някои даже взе, че им хареса. Почти всеки допусна да изрази негативен коментар, а хлапака snookie, не пропусна нито един път "да обясни на всички" за какво става на въпрос.

Наистина има прекалено много немаркирани спойлери, на които незапознатите с филма, не желат да попадат. Така ли иначе се дъвче едно и също в тази тема. Лично харесах един коментар, който ясно и точно определя филма: Претрупан.

Като се замисля за последните години и пътите, които ходих на кино, не си заслужаваше. Излезнаха десетици филми, но колко от тях бяха стойностни и си заслужаваха киното? Матрицата - първата част - си заслужаваше тогавшните 5лв. Днешно време се генерират само боклуци. Почти всичко може да се гледа в домашни условия, защото голямия екран навява по-голямо разочарование.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 7:57 am 
Аватар

Той хлапака snookie толкова си може, да знаеш.
Тъпотията в целия тоя филм беше че го гледах на кино. Следващия филм ще е Принцът на Персия ако не го преместят с още една година :lol: :lol:

А ако и него го осерат или сложат некъв глупак като принца - ебал съм му майката, продължавам си с игрите.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 7 [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]