|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
мен у вар
така и не изпитах желание да ги слувам, не обичам комерсиален метъл
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 5:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Nimeria написа: Ениуей , аз какво ли съм тръгнала да споря с "тру"-та
ахахаха ако визирате мен с това "тру" сте много сбъркани
имам снимки в галерията, може да се уверите, че нищо общо нямам с класическия облик на метъла, а ако сте слушали Джоуи - за да си истински метъл, ти трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изглеждаш като такъв
демек аз не съм
само че за разлика от вас, явно, не смесвам "музиката" с всичко останало , което върви покрай нея. На мен ми харесва музиката и не ми пука каква е, комерс или ъндърграуйнд... дори Frostburn си ми супер смешен с това определение ... Маноуар комерс ...ахаххаа гет а лайф
Ако не ви харесва моя вкус и плюете по мен, за вас имам подходящата комбинация от пръсти
Ако не ви кефи групата и концерта, бъдете така добре възпитани да не използвате такива обидни думички в постовете си ... за да не започваме с подмятания тип "ти това би ли ми го казал в лицето или не" ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Фактът че си общуваме като равни във виртуално пространство, не е причина да сме невъзпитани хмммм
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 6:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Ти можеш ли да разбереш, че мнението ти че Manowar са се окапязили е изцяло субективно и съответно извън теб то не струва пет пари ? Както и моето
Това, че хейтвате си е ваш проблем, само не се надувайте да се биете в гърдите като големи разбирачи и хора дето знаят как стоят нещата
Дъъъъ кога най-сетне ще стоплите, че сте ми смешни , защото още вярвате, че света се върти около вас ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ех, слънца ... да можех да ви сложа по една титла "Слънчо" щеше да ви тичка супер много
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика:Manowar ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 4:39 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика:Manowar ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 25, 2009 1:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
MorticiaN написа: Дали ще вадят тестето с думи за нов албум? Че как, много ясно
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика:Manowar ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 25, 2009 12:18 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
MorticiaN написа: Дали ще вадят тестето с думи за нов албум? добре ще е да го направят ;Д
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика:Manowar ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49129_1348173224.gif) |
Samurai-Mandrake |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
В интерес на истината някога много ги слушах. Въпреки, че това какво слушам зависи от моментното ми настроение. Нямам настроение в последните няколко години да ги слушам въпреки, че им бях на 1-вият концерт в Каварна, където си размазаха доволно. И само да кажа на разните там, Manowar хейтъри, че в момента слушам Death (Live in Eindhoven 1998-ма), слушам по принцип и LP слушам и Metallica, и Megadeth, и Slayer, и Destruction, и Sodom, и Kreator, и Slipknot и Godsmak, и Trivium, и Nirvana и Iron Maiden, и Judas Priest, и Iced Earth, и Blind Guardian и това не ми пречи да уважавам и отново някой ден да си пусна пак Manowar. Не разбирам, защо ако на някой дадена музика не му харесва я коментира или най-малкото отправя такива глупави квалификации. Музиката е преди всичко въпрос на личен избор и вкус. ![:headbang:](./images/smilies/icon_headbang.gif) Подобно на личният стил и обличането. На Manowar им харесва да се обличат като рокери и какво от това? Това е тяхното право на личен избор.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|