|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пон Май 14, 2012 1:18 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Ами Видове 2 си беше много нашумял и се разказваше за двама космонавти кацащи на марс, там се заразяват. Единият прехвърля заразата на жена си. Засичаха я и я изолираха и тя после избягваше в канализацията.
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пон Май 14, 2012 1:28 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Гледал съм видове, не е то. Действието се развива предимно в базата/лабораторията. Най-накрая май трябваше да го nuke-нат заради някаква зараза, но понеже не съм сигурен, не го включих към първоначалното описание. edit Аз май го намерих: Invader (1997)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Съб Май 26, 2012 6:21 pm |
|
xCarNagEx |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Ta...напоследък видях един супер як пост в 9гаг и се зачудих дали можете да ми помогнете.Поста е този: http://9gag.com/gag/3246974И се интересувам кои са филмите/сериалите за всеки "учител".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 2:17 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
`FireStarter` написа: някой може ли да каже кой е филма,че не ми се търси в imdb
Desperado
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|