|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 15, 2015 7:17 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Глупости на търкалета Станис имаше още много работа за вършене (къде според вас ще отидат Санса и Теон, ако не да ги прибере тоя фанатик нещастен), съгласна съм, че и Мелисандра се върна, за да спаси задника на Джон, а не за да садва на вала за това колко е проста и загубена. Аря колкото магически си загуби зрението, толкова магически и ще си го върне, за нея най-малко се притеснявам. Оттам нататък обаче не мога да дам адекватно обяснение за случващото се, предвид, че няма абсолютно никаква логика. Защо мъчат толкова брутално Джейми Ланистър? Човек може да каже, че да вижда всичките деца да умират пред очите му е наказание за това, което стори на Бран, но пък защо на Церсей й се разминава толкова лесно? Къде е предсказанието за Валонкара, къде е легендата за триглавия дракон, защо толкова леко се пренебрегват тия неща? Според мен участието на Дорн в сериала приключи. В книгата имаше доста смисъл, но тук нямат намерение да захванат и половината от случващото се там и в момента замазват нещата по бързата процедура, предвид, че са казали че сезоните ще са колкото книгите и няма как да вместят всичко. Разбираемо е, но е адското окепазяване на героите. Започвам да се съмнявам и че ще върнат Джон за да се разбере кои са родителите му... онова с дърветата няма да го видим в сериала, както не видяхме и лейди стоунхарт. Оттук нататък мога само да седя и да се надявам книгата да излезне преди сериала.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 15, 2015 11:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24649_1425302594.jpg) |
Hardstep |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Май 12, 2008 10:13 pm Мнения: 920 Местоположение: hiDDeN~ mushroom villagE
|
Аз тва с триглавия дракон си го обяснявах с Денерис, Джон, който се оказва полу Таргериен и онзи младия дето в сериала го няма, или все още го няма, не се знае може да се появи А за Дорн не мисля, че нещата са приключили, все пак сега наследника им е заложник на Ланистърите А на Церсей не й се е разминало, те първа я чака процес
_________________ why no podpis, brah ? ;?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 16, 2015 9:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Рикон, Джейми, Бран, Денерис, Аря, Санса са живи, както и не малко второстепенни, включително и Бринн (която аз лично хич не долюбвам и според мен тя е ходещ фейл).
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 16, 2015 9:54 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Ми не знам, в книгата стигат до Станис Явно в сериала няма да се случи Hardstep написа: Аз тва с триглавия дракон си го обяснявах с Денерис, Джон, който се оказва полу Таргериен и онзи младия дето в сериала го няма, или все още го няма, не се знае може да се появи А за Дорн не мисля, че нещата са приключили, все пак сега наследника им е заложник на Ланистърите А на Церсей не й се е разминало, те първа я чака процес тва с триглавия дракон дори не го зачекнаха като хората в сериала....и колкото и да са сигурни някои хора че Джон е полу Таргериен ВСЕ ОЩЕ трябва да се потвърди от някъде това нещо. Тристейн мисля че ще опере пешкира за случилото се с Мирцела, а след последния епизод всички знаем как ще протече "процеса" на Церсей.....
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|