|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Stranger Things (2016) Публикувано на: Сря Мар 14, 2018 4:52 am |
|
bg_voin |
|
|
|
След като изгледах и 2ри сезон мога с ръка на сърце да завява, че дори Neon Genesis Evangelion беше по-хубаво от тази помия.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Stranger Things (2016) Публикувано на: Вто Юли 09, 2019 8:24 am |
|
ASSASSIN |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 1:03 am Мнения: 709 Местоположение: anywhere
|
Първи епизод на 3ти сезон беше много забавен Почва с лошите комунистически руснаци, лошите руснаци, враг на свободния хАмерикански народ винаги са на мода. Тъ те направиха мазалото и Уили пак ще го тормозят гадинките от тъмната страна. Образът на Майк продължава да прилича на подрастваща лезбийка, супер странно ми е на всичките сцени с Ел, поне да му сменят прическата, малко мъжки хормони. Ще го видим нататък, засега върви като 2ри сезон-не много обещаващо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Stranger Things (2016) Публикувано на: Пет Юли 12, 2019 11:56 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Незле, по-добре от предния сезон, ма яко хора изтребиха. Тrope-ът с руснаците беше добра препратка към Студената война и въобще към филмовата пропаганда от 80те и 90те Хареса ми как през цялото време имаше няколко перспективи, през които се разкриваше историята и накрая се координираха да работят заедно. Rip Alexey, he just wanted to live the American dream В следващия сезон: Hopper e жив и са го завлекли в концлагера в Камчатка
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Stranger Things (2016) Публикувано на: Сря Юли 31, 2019 1:13 pm |
|
ASSASSIN |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 1:03 am Мнения: 709 Местоположение: anywhere
|
След като, го привърших, мога да кажа, че си беше по-добър от предния сезон. Клишето с руснаците не ми се понрави, ама поне Смирнофф и руския терминатор бяха забавни. Дадоха сигурна заявка за 4ти сезон с телепортирането на Хопър в тъмния свят(той е главен герой, те не умират туко така). Чак ми стана жал за Байаровите и Ел, че напуснаха градчето и ще ми е много интересно да видя какво ще се случи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|