|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015) Публикувано на: Пон Май 28, 2018 1:13 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
velush написа: 7-ма серия не ми хареса толкова. Някак много по-дървено беше написана от обикновено. Пиратът не че не ми хареса - забавна карикатура в стил по-старите Карибски пирати е, но не ми се връзва с останалия свят. И на мен, а имах доста големи очаквания. Може би заради големия time warp. В крайна сметка най-същественото от епизода бяха последните 2 минути и клифхенгъра. Не знам защо финалната сцена ме остави с усещане за дежа вю.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015) Публикувано на: Вто Юни 12, 2018 12:35 pm |
|
velush |
|
|
|
There were airplanes circling us, I was having cakes delivered, there was a whole thing happening. And then really smart people, whose opinions I really value creatively, started reaching out to me, saying, ‘have you seen this show, The Expanse, it’s actually great.’ I hadn’t so I spent some time, I watched the show and I was like, this show is actually really well done, why is nobody watching it?
At the same time, Jeff Bezos was getting emails from everyone from George R.R. Martin to every captain of industry, like the founder of Craigslist, and they were all writing, saying, there’s this show, it’s so great, you have to see it, you have to buy it or save it.
Това много хубаво, но втората част на настоящия сезон си е обективно зле.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015) Публикувано на: Пон Дек 02, 2019 10:58 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Айде още няколко дена и четвърти сезон.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|