|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Пон Авг 22, 2011 2:32 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Ами ... доколкото съм знам(а повярвай ми бая съм ровил из сайтовете с инфо + комиксите + ТАС), Спайдър-мен е блестящ учен, има завидна сила, макар че не блести като Тор или Хълк (разбира се), но шестото му чувство го прави труден за изненадващи атаки, което за отборната игра би имали решаващо значение. А да, и е креативен. И по мои спомени, съм го засичал в Отмъстителите , макар че не знам дали е точно ЧАСТ от отбора.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Сря Сеп 07, 2011 11:10 pm |
|
Baldur |
|
|
|
Това ще е някаква върховна тийн глупост. Това е мнението на човек, който не е чел много комикси през живота си, освен Spawn. Аз съм фен на оригиналната трилогия и съм израснал с образа на Магуайър. Никога не съм харесва този Паяк, но филмите са много добри. Просто Сам Рейми е прочут с ужасите си и беше успял да вкара много мрачни елементи във тези сладникави истории. Както и успя да ангажира много добри актьори да играят, и добри сценаристи. Още си спомням как Гоблина говореше на Паркър как света е за боклука и че хората са животни. Този диалог беше копиран и доста по-развит в друг комиксов филм - "Черния Рицар" между Бейл и Леджър.
Общо взето докато в римейка на Хълк използваха все добри актьори, тук просто са рискували. За мен убиха поредицата. Ако бяха дали на Рейми контрол, какъвто той искаше, сега щяхме да чакаме S-M4, не някакви рибуути. Просто без Магуайър е все едно да направиш "Карибски Пирати" с Джак Спароу в младежките му години и да не го играе Деп. Няма съмнение, че са избрали добър актьор, това е Холивуд все пак, но просто няма да е същото. Много хора няма да са съгласни с мнението ми, но така е във форумите. Това е от мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|