|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 8:08 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Scre[a]m написа: Да, 4-ти епизод беше добър, а това с кашона беше ясно още в 3ти епизод, нямаше какво друго да е
И аз тъй мисля. Просто като го видях и си викам - а, не, просто няма какво друго да е освен глава. А тъй като нито веднъж не са показали физиономията на отвлечената с LJ няма кой друг да е освен Сара Пък и като не фигурира в началните надписи за к`во изобщо говорим
Третия сезон засега е в пъти по-добър от втория. Втория беше предимно бягане напред-назад, интриги, преследвания, смъртта на бегълците...Сега обаче пак ще се гледа гения на Майкъл в действие
Пък ако вземат че някога махнат Сукре просто няма да им го простя! Кефи си ме момчето, голям сладур и просто не искам да се лишавам от присъствието му
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 4:06 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Strawberrysan написа: Тези почивки през седмица ми лазят по нервите
x2
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 4:18 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Super_Beast написа: Strawberrysan написа: Тези почивки през седмица ми лазят по нервите x2
x3
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 1:06 am |
|
SasukeFOREVER |
|
|
|
trigun написа: Super_Beast написа: Strawberrysan написа: Тези почивки през седмица ми лазят по нервите x2 x3
ммм поне тая седмица доколкото помня ша излезнат вда епизода...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 14, 2007 9:37 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Лошо наистина, ето какво преди малко ми попадна от аренабг като мнение.
Цитат: Да хора,май е така-вижте какво намерих: Вече близо седмица в САЩ има стачка на гилдията на сценаристите на шоу предавания, филми и др. Сценаристите не са доволни от хонорарите за работата си и искат да получават проценти от продажбите на DVD изданията, мобилните материали, игри към шоу продукцийте, за които работят. В момента, най-популярните американски предавания и сериали са на път да преустановят излъчването си за неограничен период от време. Сред тях са „Герои”, „От местопрестъплението”, „Д-р Хаус”, „Шоуто на Джей Лено”, ако стачката продължи, „Изгубени” може да има само 8 епизода от четвъртия си сезон, а премиерата на Сезон 7 на „24” за Януари 2008 е отложена. Това не е първата стачка на сценаристите в САЩ, последната е продължила цели 6 месеца и е довела до загуби от около 500 милиона долара.
Стачката се отрази и на Prison Break. Първоначално беше обявено, че на 17 Декември ще бъде излъчен Епизод 13 от Сезон 3 и шоуто ще се завърне на 14 Април 2008. Сега обаче, е решено Епизод 8: „Bang & Burn” да бъде последен за тази година с дата на излъчване 12 Ноември. Prison Break ще се завърне на 14 Януари с Епизод 9: „Boxed In”. Всичко зависи от протичането на стачката, но докато тя продължава нищо не е напълно сигурно. Възможни са промени във всеки един момент! Не знам как ще издържа до тогава- дано да мине бързо...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|