|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 6:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15503_1356260057.jpg) |
hriskou |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
Любима група нямам!Любимите ми групи се менят на 6-7 месеца ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Обаче групата с най-добри текстове за мен винаги ще бъде Wired all Wrong!Стилът им е смесица от електроника,рок,алтернатив и фънк.Подобно на Hot action cop,те нямат слаба песен.Няма по-добра песен от "You're Freakin Me Out Girl!"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 12:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Long live Oasis ![:spinin:](./images/smilies/spinin.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 6:14 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
sladka_bolka написа: Linkin Park Fall out boy Good Charlotte
Никой не е очаквал нещо др.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20926_1412972168.jpg) |
xCarNagEx |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Пфуу...не видях никъде някой да слуша поне една от моите любими групи:
Upon The Alter,Wages of War,Carnifex,Whitechapel,All Shall Perish,Suicide Silence,Underneath The Gun,With Blood Comes Cleansing,She Is A Liar,Misericordiam,xAFBx,Suffokate,Postmortem Promises и мнооооооого други!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: В момента... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 3:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22696_1236075225.png) |
Green Sodapop |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:49 am Мнения: 84 Местоположение: София
|
Тогава Джун: sample.
От музиката, която слушам, няма някакъв определен изпълнител или група, за които да ми пука особено много- по- голям интерес имам от киното и актьорите, отколкото от музика. Може да се каже, че имам някакъв определен интерес към モーニング娘。 като група и че следя дали ще издадат нов сингъл, дали някоя ще graduate-не, дали ще има нови лица... но в общи линии, не особено. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Да, не ми пука какво слушам..
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 3:56 pm |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
xCarNagEx написа: Пфуу...не видях никъде някой да слуша поне една от моите любими групи: Upon The Alter,Wages of War,Carnifex,Whitechapel,All Shall Perish,Suicide Silence,Underneath The Gun,With Blood Comes Cleansing,She Is A Liar,Misericordiam,xAFBx,Suffokate,Postmortem Promises и мнооооооого други!
Всъщност ... аз слушам и Brutal Death. \o
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 4:06 pm |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Perfect-Blue написа:
Aз ще пледирам, че е просто отворена рана.
Т.е. който за квото си мисли. :>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20926_1412972168.jpg) |
xCarNagEx |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Darkstalker написа: Всъщност ... аз слушам и Brutal Death. \o
ми браво радвам се!ама деткор слушаш ли?кажи някоя добра група ако знаеш....че скучно ми стана на уинампа да ги въртя едни и същи!нещо тежко и с брейкдаун ако е възможно да ми препоръчаш?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Любима група... пхах... Ако ви кажа Пантера ще ви излъжа, щото половината песни не им знам, но само тва слушам... така че...
Всъщност единствената група, на която са ми харесали почти всичките песни е Корпиклаани... Но те са млади, имат още много време за провали... И Финтрол...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|