|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 10:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Аз съм раздвоена....О.С. много го гледах и до последния епизод си ми беше готин и забавен. Изобщо много добре си бяха подбрани актьорите - е, Мариса малко ме дразнеше, ма що пък. Става. Иначе One Tree Hill също ми е супер любим. И като си помисля че съвсем случайно пуснах на него и го загледах, много е як...ама нещо отдавна не съм го гледала. Не че и другите сериали не са добри. А д-р Хаус, сестра ми е луда по него, ама него не го хванах отначало и мразя така от средата да гледам сериали...
На 24 ми хареса само първия сезон....другите бяха бозааааа!!!! Иначе първия наистина е уникален, много добро като замисъл.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 11:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Не знам, но аз на този сериал съм се засмяла веднъж и то беше само защото просто изтъпяваш до такава степен, че и летящата наоколо муха ти е забавна.
Един наистина добър комедиен сериал (след Приятели ест!) е How I Met Your Mother ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Но Скръбс е боклук.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 11:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ми не знам, нали казах, много малко съм гледала и от това което виядх, пародията си беше наистина абсурдна....Но, вкусове...
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|