|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Чет Ное 05, 2015 12:21 pm |
|
Moonflame |
|
|
|
Logrus написа: btw ще има нов филм по Междузвездни войни. Епизод 7. Яката раота, жалко само, че ще бъде тъп и жалък Ти да не си пряк наследник на Нострадамус, че да знаеш. След Лукас правата отидоха при Дисни и въпреки, че е ясно от сега, че ще изстискат всичко от жанра заради парите които дадоха за лиценза, вярвам, че ще подхода им е сериозен и с уважение. А какво ще излезе, ще видим. Но, да се каже, че ще е слаб филм е лапешка работа.
_________________ Ако света го е начукал на всички други освен на теб, значи най - голямата ти битка още предстои.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Чет Ное 05, 2015 1:04 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Moonflame написа: лапешка работа. Добре Ще ме черпиш ли една кутия цигари, ако се окажа прав? За твоя вкус, тоест ако кажеш "евала пич, нострадамус си, филмът наистина е тъп".
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Съб Ное 07, 2015 11:41 am |
|
Moonflame |
|
|
|
Logrus написа: Moonflame написа: лапешка работа. Добре Ще ме черпиш ли една кутия цигари, ако се окажа прав? За твоя вкус, тоест ако кажеш "евала пич, нострадамус си, филмът наистина е тъп". Ако... хм, следваме логиката ти, тогава ти трябва да ме черпиш ако не се окаже прав И тези цигари ги спирай най-добре. Аз половин година не пуша вече и се чувствам прекрасно. А за Warcraft... противно на очакванията ми изглежда добре. И то доста. Може би за първи път ще видим силен филм по игра.
_________________ Ако света го е начукал на всички други освен на теб, значи най - голямата ти битка още предстои.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Съб Ное 07, 2015 1:51 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Затова си с аватар с цигара. Филмът по "Warcraft" ми изглежда смешно с тези ефекти, да го бяха направили целия така, смешно.
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Нед Ное 08, 2015 6:29 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Moonflame написа: Logrus написа: Moonflame написа: лапешка работа. Добре Ще ме черпиш ли една кутия цигари, ако се окажа прав? За твоя вкус, тоест ако кажеш "евала пич, нострадамус си, филмът наистина е тъп". Ако... хм, следваме логиката ти, тогава ти трябва да ме черпиш ако не се окаже прав И тези цигари ги спирай най-добре. Аз половин година не пуша вече и се чувствам прекрасно. А за Warcraft... противно на очакванията ми изглежда добре. И то доста. Може би за първи път ще видим силен филм по игра. Типично страхливо поведение. Кой те ръчка отзад да казваш на друг човек как да си живее живота. Ако ща се бода, какво ти пука на теб, дори не ме познаваш. Второ, въобще не следваш логиката ми, но карай. Ти държиш козовете, тоест ако беше прочел внимателно, ако ти кажеш, че ти хареса (излъжеш например), печелиш баса. Ерго няма аз какво да ти давам, щом всичко е в твоето поле. Ако искаш се хващай, ако искаш хващай пътя
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Пет Ное 13, 2015 1:48 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
KoP3Le7o написа: Затова си с аватар с цигара. Филмът по "Warcraft" ми изглежда смешно с тези ефекти, да го бяха направили целия така, смешно. Хич не е смешно. На кино с подобаващото качество изглежда убийствено! А Travis Himmel e нечовек. Чакам го с нетърпение и аз. 21 век ще е ерата на дарк фентъзи киното.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Пет Дек 18, 2015 10:35 pm |
|
Darth |
|
|
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 12:13 am Мнения: 746 Местоположение: Japan
|
Logrus написа: btw ще има нов филм по Междузвездни войни. Епизод 7. Яката раота, жалко само, че ще бъде тъп и жалък Сбърка, филмчето сцепи мрака! Много се радвам, че Дисни не осраха положението, заклет фен съм на франчайза и останах доволен.
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Съб Фев 20, 2016 7:05 pm |
gravidest77 |
|
|
|
Дано Warcraft не ни разочарова като филм, играта си е класика. След време може да видим и Diablo както и StarCraft.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Нед Фев 21, 2016 8:16 pm |
|
bg_voin |
|
|
|
Филма ще е тотален joke. И това е добре защото няма да могат да се изгарвят допълнително със Диабло и Старкрафт като направят филми по тях.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2015 Публикувано на: Пон Фев 22, 2016 11:11 am |
|
Ragnos |
|
|
|
Wind_Falcon написа: te s diablo taka ili ina4e ve4e se izgavriha Толкова ли е зле? След двойката не съм барвал Диаблото.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|